Ege Postası
Geri

Engin gıda sektörüne adım atıyor!

CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, müteahhitliğin dışında gıda sektörüne adım atıyor. Türkiye’de 35 şubesi bulunan Adanalı Hasan Kolcuoğlu Kebapçısı’nın bir şubesi Engin’in de ortaklığıyla Mavişehir’de hizmete giriyor.
Engin gıda sektörüne adım atıyor!
Haberler / Yerel Politika
21 Mart 2013 Perşembe 20:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - 25 yıldır müteahhitlikle uğraşan CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin gıda sektörüne adım atıyor. Tescilli Adana Kebabı sayesinde ünü Türkiye sınırlarını aşan ve 35 şubesi bulunan Adanalı Hasan Kolcuoğlu Kebapçısı’nın bir şubesi Engin’inde ortaklığıyla Mavişehir’de hizmete girecek.

“TEKLİF GELDİ KABUL ETTİM”
Uzun yıllardır kebapçılık yapan Adanalı Hasan Kolcuoğlu firmasından gelen teklifi değerlendirdiğini söyleyen Engin, “ Mavişehir’de kendimize ait işyerimiz vardı. Türkiye de bir çok il de şubesi olan Kolcuoğlu firmasından mülkiyete bana ait olan yerde ortak olacağımız bir restoran açma teklifi geldi. Bende kabul ettim. Müteahhitliğin yanında bundan sonra gıda sektöründe de vatandaşa hizmet vereceğiz” dedi.

CUMARTESİ HİZMETE GİRİYOR
Cumartesi günü hizmete girecek olan restoran, Dudayev Bulvarı’nda yer alıyor. Engin’in de katılımıyla Cumartesi günü saat 14:00 de restoranın açılışı gerçekleşecek.

YILLARDIR HİZMET VERİYOR
Uzun yıllardır kebap sektöründe yer alan, 1963’ten beri Kolcuoğlu Restoran olan unvanıyla hizmet veren firma, 2002 yılında Hasan Kolcuoğlu’nun vefatından dolayı Hasan Kolcuoğlu Restoran adı altında çeşitli illerde faaliyet gösteriyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası