Ege Postası
Geri

Kalyoncu, grup başkan vekilliğine tekrar seçildi

İzmir İl Genel Meclisi AK Parti Grup başkan vekilliği görevini 2009 yılından buyana yürüten Nazmi Kalyoncu, 2013 yılı içinde oy birliğiyle seçildi.
Kalyoncu, grup başkan vekilliğine tekrar seçildi
Haberler / Yerel Politika
21 Mart 2013 Perşembe 12:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - İzmir İl Genel Meclisi AK Parti Grup başkan vekilliği görevini 2009 yılından bu yana yürüten Nazmi Kalyoncu, 2013 yılı için de 5.kez Grup Başkan vekilliğine oy birliğiyle seçildi. Grup sözcülüğüne Mahmut Öztaş, Grup sekreterliğine ise Hacer Özcan yerlerini koruyarak, görevlerine tekrar seçildi.

AK Parti Grubu, Balçova Termal Otel' de düzenledikleri akşam yemeğinde divan seçimlerini gerçekleştirdi. Organizasyona, Ekonomi İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Fırat Aytekin, Sosyal İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Faika Altunay, Seçim İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Refik Uzun, Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Yusuf Kenan Çakar ve Teşkilat İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı M. Atilla Kaya katıldı. Düzenlenen akşam yemeğinde divan seçimi gerçekleştikten sonra, İl Genel Meclis Üyeleri, İl Başkan Yardımcılarıyla beraber istişare ederek, yaklaşan yerel seçimler ve EXPO 2020 için projeler geliştirdiler.
Seçimlerden sonra bir açıklama yapan Kalyoncu, "Grubun bize gösterdiği bu güvene teşekkür ediyoruz. Layık olmak için çalışacağız." dedi. İzmir halkının gerçek hizmeti AK Parti Belediyeciğinden alacağını belirten Kalyoncu, Bunun için Nisan 2013'den itibaren İl Genel Meclisi AK Parti Grubu olarak yeni bir programla sahadaki çalışmalara devam edeceklerini söyledi.
Akşam yemeğinde bir araya gelen İl Genel Meclisi AK Parti Grubu Üyeleri de AK Partide siyaset yapmanın hazını ve gururunu yaşadıklarını ifade ettiler.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası