Ege Postası
Geri

İzmir AK Gençlik münazarada bölge şampiyonu

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından organize edilen münazara turnuvasının ege ve Akdeniz bölgesi Konya ilinde yapıldı. Konya, Afyon, Antalya, Muğla ve Karaman illerinin de içinde olduğu on ilin gençlik kollarının katıldığı münazara turnuvasında bölge şampiyonu İzmir İl gençlik kolları oldu.
İzmir AK Gençlik münazarada bölge şampiyonu
Haberler / Yerel Politika
21 Mart 2013 Perşembe 11:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Münazara ’da “ idam cezası gelsin m? Gelmesin m? Siyasi partiler hazineden yardım alanım? Almasın m? Ceza evlerindeki anneler çocuklarına bakabilsin m? Bakamasın m? Seçim barajı olsun m? Olmasın m? Konu başlıkları altında yarışan AK Parti İzmir Gençlik kolları rakiplerini geride bırakarak bölge birincisi oldu.
İzmir ekibinde yer alan Yönetim Kurulu Üyelerimiz; Sena Yazıbağlı, Onur Selbi ve İsmail Çiftçioğlu, Nisan ayında Genel Merkezde bölge birincileri ile yarışarak Türkiye şampiyonu olmak için ter dökecekler. Belirlenen başlıklara şimdiden hazırlanmaya başlayan İzmir İl Gençlik kolları Ankara’dan İzmir’e Türkiye şampiyonu olarak dönmek istiyor.
Öte yandan il Gençlik Kolları Başkanı Bilal Kırkpınar; elde edilen başarıdan oldukça memnun olduğunu dile getirirken, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da gençlik yıllarında başarılı bir münazaracı olduğu dile getirdi.
Kırkpınar, münazara bir liderlik oyunu, belli bir konuyu belli bir sürede karşı tarafın argümanlarını çürüterek, kendi fikrinizi incitmeden örneklerle destekleyip hitabet ve beden dilinizi konuşturarak ikna edebilme sanatı. Bu bakımdan özellikle siyaseti düşünen gençler için çok önemli bir etkinlik. Bizde İzmir il gençlik kolları olarak zaman zaman ilçelerimiz arasında münazaralar tertipliyoruz. Arkadaşlarımız bu münazaralarda elde ettikleri tecrübe ile bölge şampiyonu oldular. Gurur verici bir olay. İnşallah nisan ayında genel merkezde yapılacak münazarada Türkiye şampiyonu olarak İzmir’e dönmek istiyoruz.
AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Bilal Kırkpınar, Gençlik Kolları Yönetim Kurulu toplantısında Şampiyon Münazaracılara pastalı kutlama yaparak teşekkür etti. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası