Ege Postası
Geri

Karşıyaka Kadın Gücü Platformu şehit ailelerini ağırladı

Karşıyaka Kadın Gücü Platformu, 18 Mart Çanakkale zaferinin yıldönümü nedeniyle Kadifekale şehitliğini ziyaret eden platform üyeleri bugün de Latife hanım köşkü kafeteryasında şehit ailelerini konuk etti.
Karşıyaka Kadın Gücü Platformu şehit ailelerini ağırladı
Haberler / Yerel Politika
22 Mart 2013 Cuma 11:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Uzun yıllar CHP Karşıyaka İlçe Örgütü çatısında siyaset yapan bir grup kadın üye tarafından oluşturduğu Karşıyaka Kadın Gücü Platformu, ülke meselelerini kadın duyarlılığıyla değerlendiriyor.
Geçtiğimiz 18 Mart Çanakkale zaferinin yıldönümü nedeniyle Kadifekale şehitliğini ziyaret eden platform üyeleri bugün de Latife hanım köşkü kafeteryasında şehit ailelerini konuk etti.
Kadın Gücü Platformu İmralı sürecinin şehit aileleri için çokkırıcı ve acı bir süreç olduğunu ve onların acısını paylaştıklarını belirtirken"Bizler sadece siyaset yapan kadınlar değil önce anneyiz, evlatlarını yitirmiş bu annelerin acısını çok iyi anlıyoruz. " dediler.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası