Ege Postası
Geri

Telingün'den Şenol'a: Gölge etme!

AK Parti Gaziemir İlçe Danışma Meclisi Toplantısı yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan AK Parti Gaziemir İlçe Başkanı Sabır Telingün, Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol’un ilçeye yönelik sözlerini hatırlatarak, “Sayın Şenol Gaziemir’in 20 yıllık beklentilerini karşıladım, 20 yıl sonrası hayaldir diyor. Kendisinden ricamız Gaziemir’e daha fazla gölge etmesin, başka ihsan istemiyoruz” dedi.
Telingün'den Şenol'a: Gölge etme!
Haberler / Yerel Politika
22 Mart 2013 Cuma 10:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR -AK Parti Gaziemir İlçe Teşkilatı Mart ayı Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleştirildi. Gaziemir Kardelen Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Mahmut Badem’in yanı sıra il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları yönetimleriyle partililer katıldı.

8’incisi gerçekleşen danışma meclisi toplantısında açılış konuşmasını gerçekleştiren AK Parti Gaziemir İlçe Başkanı Sabır Telingün, 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü dolayısıyla sözlerine İstiklal şairi Mehmet Akif Ersoy’un “Çanakkale Şehitleri” şiirini okuyarak başladı.


“AK PARTİ’YE ÇAMUR ATARAK BAŞARISIZLIKLARINIZI ÖRTEMEZSİNİZ”

Telingün konuşmasını 2 ana başlık ekseninde gerçekleştirdi. İlk olarak İzmir’deki yerel yönetimleri eleştiren Başkan Telingün, “İzmir’de yerel yönetimler kendi becerisizliklerini geçmiş dönem yönetimlerine yıkmaya çalışıyor. Siz AK Parti’nin 2004-2009 dönemiyle yarışmak için mi iktidar oldunuz yoksa belediyede hizmet etmek için mi iktidar oldunuz. Eğer bu döneme ait bizi itham ettiğiniz herhangi bir belge varsa çıkın net konuşun. Yoksa yapamadığınız işlerin hesabını bu millet zaten sizden sorar. AK Parti’ye çamur atarak, kendi dönemizdeki başarısızlıkların üstünü örtemezsiniz. Bunun Gaziemir halkı da İzmir kamuoyu da farkındadır. Gaziemir Belediye Başkanı Sayın Halil İbrahim Şenol, ilçedeki muhtarlarla yapılan bir toplantında ‘Gaziemir’in 20 yıllık beklentilerini karşıladım, 20 yıl sonrası hayaldir. Bunu benden istemeyin’ diyordu. Kendisinden ricam, Allah aşkına gölge etmeyin, başka ihsan istemez. Tek ricamız, daha fazla Gaziemir’in değerlerini harcamadan bir an önce emanetleri teslim etmenizdir” diye konuştu.


“BAŞBAKANIMIZLA BİRLİKTE ‘BALDIRAN ZEHİRİ’ İÇMEYE HAZIRIZ”

AK Parti Genel Merkezi ve Adalet Bakanlığına yönelik gerçekleştirilen terör eylemlerini de kınayan Telingün, Başbakan’a çağrıda bulunarak, “Bu yolda Sayın Başbakanımızla gerekirse ‘baldıran zehiri’ içmeye hazırız. Bu millet sonuna kadar sizinle beraber yürüyecek ve artık bu ülke karanlık ellerin tezgahladığı basit oyunlara teslim olmayacaktır” dedi. Ergenekon iddianamesinde savcının iddia edilen suçlarla ilgili istediği hükümler netleştikten sonra Adalet Bakanlığı’na böyle bir saldırı yapılması son derece vahim bir durum olduğunun altını çizen Telingün, “Özellikle de yargıya müdahale konusunda muhalefet partililerin ve bazı marjinal sol gruplarla evlilikler yaparak görülen bir dava ile ilgili mahkemenin olduğu kampüse binlerce insanı toplayıp, tel örgüleri devirmek suretiyle yargıya, adalete müdahale edenlere soruyorum. Bu ülkede milletin iradesi ile seçilmiş bir Başbakan asılırken neredeydiniz'” diye konuştu.

“ANA MUHALEFET SALDIRILARI KINAMIYOR”


Telingün, ana muhalefet partililerin son olarak AK Parti Genel Merkezi ve Adalet Bakanlığına yönelik gerçekleştirilen terör saldırısı dahil hiçbir benzer eylemi kınayan ifadelerde bulunmadığını belirterek, “Eğer ki milletin canına, kamu düzenine el uzatmayı alışkanlık edinenleri kınamazsanız biz sizi onların ortağı sayarız” dedi. Telingün şu ifadelerde bulundu:

“Ana muhalefet partisi üzülerek belirtiyorum ki önceki günkü bombalama eylemi dahil marjinal sol grupların üstlenmiş olduğu eylemleri kınadığını ifade edememiştir. Burada çok açık söylüyorum kendi ideolojinize yakın diye kendini şiddete, milletin canına ve kamu düzenine el uzatmayı alışkanlık edinenleri yargılamazsanız, yalanlamaz veya kınamazsanız biz sizi onların ortağı sayarız” dedi.

 BADEM: İZMİR’DE SEÇİM KAZANMAK ZOR DEĞİL
AK Parti’nin İzmir’de hizmet üretmeye, insanları mutlu bir kent oluşturmaya talip olduğunu belirten AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Mahmut Badem ise, “Biz İzmir’de hizmet üretmeye, bu kente hizmetkarlık etmeye talibiz. İnsanları mutlu olmayan bir kent gelişemez, güzelleşemez. Biz İzmir’de insanlarımızı mutlu etmek istiyoruz. İzmir’de seçim kazanmak zor değil. Yeter ki, birlik ve beraberliğimizi bozmayalım, ahengimizi devam ettirelim. Biz bugüne kadar dedikoduya, kısır çekişmelere prim vermedik, bundan sonra da vermeyeceğiz” dedi. Öte yandan AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mahmut Badem, konuşmasının sonunda “Başkanlık Sistemi” ile ilgili hazırlanan bir sunumu teşkilat mensuplarıyla paylaşarak, sistem hakkında bilgiler verdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası