Ege Postası
Geri

Karataş: İzmir’de AKP’nin oyununa gelen STK’lar var

MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, ülke ve kent gündemine ilişkin yazılı bir açıklama yaptı.
Karataş: İzmir’de AKP’nin oyununa gelen STK’lar var
Haberler / Yerel Politika
22 Mart 2013 Cuma 12:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR -MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş Ülke ve Millet olarak çok önemli günler yaşadıklarını belirterek “Milletimizi ve devletimizi kemiren terör belası gaflet içindeki iktidar partisi tarafından meşrulaştırılmış, siyasi bir kimlik kazandırılmıştır. Üstüne üstük terör örgütü ve bölücübaşı hükümet tarafından taltif edilmiştir. Yeryüzündeki hiçbir cani, hiçbir bebek katili ve hiçbir terörist bu denli mükafatlandırılmamış ve itibar görmemiştir. Bu rezil ve pespaye durum Türk Milleti ve bizim tarafımızdan kabul edilmemektedir. Kandil’e Türk Bayrağını dikme gücünü gösteremeyen iktidar; İmralı’ya boyun bükme rezaletini göstermiştir. Ne hazindir ki, terörü bitirmeyi teröristbaşının emrine girmek sanan iktidar, geri dönülmesi imkansız bir yola girmiştir” dedi. İzmir’de de bazı sivil toplum örgütlerinin AKP’nin oyununa geldiğini ifade eden Karataş, “Bu oyunu planlayanlar şunu bilmelidirler ki, İzmir bir şehit memleketidir, gazi memleketidir. Milli hassasiyetleri yüksek, bölücülüğe dur diyebilen ve de değerlerine sahip çıkan bir şehirdir” diye konuştu.

STK operasyonu AKP operasyonudur

Türk Milletinin olanları dikkatle izlediği ve kaygılandığı günlerde çarpık bir tablo ile karşı karşıya getirildiğini kaydeden Karataş, açıklamasını şöyle sürdürdü; “İktidarı boyunca sergilediği tutarsız siyaset anlayışına bir yenisini ekleyen AKP Hükümeti, Türkiye’yi ve Türk Milletini, müebbet hapse mahkûm olmuş bir caninin insafına terk etmiştir. Ülkemizde bunlar yaşanırken, Türkiye’nin en önemli şehri olan İzmirimiz’de sahnelenen sivil toplum örgütleri oyunu, milli meselelerde hassas olan hemşehrilerimizin dikkatlerinden kaçmamaktadır. Bütün bunları düşünmeden hesap yapan, kendilerine hemşehrilerimiz tarafından emanet edilen STK makamlarını gaflet ve dalalet içerisinde kullananlar unutmamalıdırlar ki, Türk milletinin geleceği ile ilgili kararları, onlar değil, ancak ve ancak Türk Milletinin kendisi verir. Bir iktidar yandaşı dernek elebaşılığında bir araya gelerek “süreci desteklediklerini” açıklayan STK’lar yanlış yoldadırlar. Bu derneklerin başkanları ne yaparsa yapsın, üyeleri ve mensupları onların karşısında olacaktır. Başının ve sonunun ne olduğunu bilmeden sırf iktidara yaranmak sevdasıyla atılan bu adımlar sonuçları düşünüldüğünde lanetlenecek adımlardır. Bu meşum adımlar bebek katillerini, bölücüleri, polisimizi, askerimizi, doktorlarımızı, imamlarımızı ve sivil vatandaşlarımızı yıllardır katledenleri affa götürecek, yeni Habur rezaletlerini yaşatacak adımlardır. Türk tarihi, İngiliz Muhipleri Derneği, Wilson Prensipleri Derneği, Nigehban Cemiyeti ve Sulh ve Selamet Cemiyeti gibi yüzlerce derneği çöplüğüne atmıştır.

“Kavga yok”

Vatan ve Millet mücadelesinin onur mücadelesi olduğunu ve Türk Milliyetçilerinin ilelebet bu onur mücadelesini vermeye ant içtiğini sözlerine ekleyen MHP İl Başkanı Necat Karataş, açıklamasını şöyle tamamladı; “Şu iyi bilinmelidir ki Türk ve Kürt kavgası diye bir şey yoktur. Bizim kavgamız bölücülüğe ve teröre karşıdır. Barıştan söz edenler bu gerçeği bilmelidirler. Bu önemli dönemde herkes bulunduğu yere, sarf ettiği sözlere ve attığı adımlara dikkat etmelidir. Diyarbakır’da gerçekleştirilen “Türk Bayrağı”nın olmadığı ama bölücülüğün ve bölücü başının posterlerinin cirit attığı Nevruz Kutlamaları MHP ve Muhterem Lideri Devlet Bahçeli Beyefendiyi bir kez daha haklı çıkarmıştır. Fakat bilinmelidir ki Türk milletinin yalnız değildir. İlk Seçimlerde bölücülükten, ayrımcılıktan şuurları kapananlar sinecek delik arayacaktır. Allah büyüktür ve Türk milletinin birliği ve varlığı ilelebet baki kalacaktır”.


YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası