Ege Postası
Geri

Bitlis FEM Dershaneleri'nden ilk 10’da 10 derece

Bitlis’te SBS’de ilk 10 dereceyi FEM ve Anafen dershaneleri öğrencileri elde etti. Merkez, Tatvan, Güroymak ve Ahlat ilçelerinde bulunan dershanelerin öğrencileri bu yıl yapılan SBS'de büyük bir başarı gösterdi. SBS Bitlis sıralamasında...
Bitlis FEM Dershaneleri'nden ilk 10’da 10 derece
Haberler / Genel
13 Temmuz 2013 Cumartesi 16:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bitlis’te SBS’de ilk 10 dereceyi FEM ve Anafen dershaneleri öğrencileri elde etti. Merkez, Tatvan, Güroymak ve Ahlat ilçelerinde bulunan dershanelerin öğrencileri bu yıl yapılan SBS'de büyük bir başarı gösterdi. SBS Bitlis sıralamasında ilk 10 öğrencinin tamamı FEM ve Anafen dershanelerinden çıktı.

FEM Dershanesi öğrencilerinden İrem Nergiz SBS’de Bitlis birincisi olurken, Yunus Süphanoğlu ikinci, Asude Bulut üçüncü, Zehra Erkoç dördüncü, Sevde Nur Akçınar beşinci, Ömer Şimşek altıncı, Mustafa Güven yedinci, Harun Doğan sekizinci, Yüsra Taşdemir dokuzuncu, Ömer Faruk Kuldaş ise onuncu oldu.

FEM Dershanesi Bitlis Şube Müdürü Servet Kılıç, elde edilen başarıya vurgu yaparak SBS’de 10'da 10 gibi muhteşem bir sonuç elde eden öğrencilere, ailelerine ve öğretmenlerine teşekkür etti. Elde edilen başarıda hem FEM–Anafen yayın kalitesinin hem de öğretmenlerin fedakarca öğrencileri ile kaynaşıp yakın takiplerinin etkili olduğunu belirten Kılıç, “Güzel sonuçlar alan tüm öğrencilerimize lise ve sonrasındaki üniversite hayatlarında başarılar diliyorum.” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası