Ege Postası
Geri

Bornova Belediyesi’nin araç filosu daha da güçlendi

Bornova Belediyesi ilçede yaşayanlara daha iyi hizmet vermek için yatırımlarına ara vermiyor. Son olarak Bornova Belediye Spor Kulübü’nde ücretsiz spor yapan çocuk ve gençlerin sosyal tesislere ulaşımını sağlamak için alınan 5 minibüsün yanı sıra bir adet yemek aracı, 2 adet iş makinesi ve bir traktör alındı. Araçların toplam maliyeti 670 bin lira oldu. Başkan Sındır, “Dört dörtlük hizmet vermek için çalışıyoruz” dedi
Bornova Belediyesi’nin araç filosu daha da güçlendi
Haberler / Yerel Yönetimler
12 Ekim 2012 Cuma 09:36
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 İZMİR- Bornova Belediyesi, güçlü mali yapısıyla fiziki ve sosyal yatırımları ardı ardına hayata geçirirken, araç filosunu da daha iyi hizmet verebilmek için yeniliyor. Bu kapsamda geçtiğimiz günlerde 5 minibüs, 1 yemek aracı, 2 iş makinesi, 1 traktör alındı. İş makineleri Bornova Belediyesi Fen İşleri Şantiyesi’nde kullanılırken, kamyonet yemek aracına dönüştürülerek Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde hizmet verecek. Bu araç Bornovalıların iyi ve kötü günlerinde çay, limonata ve yemek servisinde kullanılacak.

5 minibüs ise Bornova Belediye Spor Kulübü’nde ücretsiz olarak spor yapan çocukların ve gençlerin hizmetine verilecek. Minibüsler spor kurslarına giden öğrencilerin sosyal tesislere götürülüp getirilmesinde kullanılacak. Ayrıca hobi ve beceri kurslarına katılanlar da ihtiyaca göre bu minibüslerden yararlanacak. Traktör ise Parklar ve Bahçeler Müdürlüğü’nde ihtiyaç duyulan alanlarda kullanılacak.
Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, ilçede fiziki ve sosyal yatırımlara aynı derecede önem verdiklerini söyledi. Sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda hizmet ürettiklerini söyleyen Başkan Sındır, “İmkanlar çerçevesinde, elimizden geldiği kadar spor kurslarına, beceri kurslarına devam eden çocuklarımızın ve gençlerimizin ulaşımını da düşünüyoruz. Her alanda dört dörtlük hizmet vermek bizim temel amacımız dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası