Ege Postası
Geri

Boyabat’ta 80 kişi iş sahibi oldu

Sinop’un Boyabat ilçesinde, Türkiye İş Kurumu’nun (İŞKUR) Toplum Yararına Çalışma Projesi (TYÇP) kapsamında 80 kişi iş sahibi oldu. İşe alınanlar ilçedeki okullarda çalıştırılacak.    İŞKUR’un bu yıl TYÇP...
Boyabat’ta 80 kişi iş sahibi oldu
Haberler / Güncel
2 Ekim 2013 Çarşamba 14:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Sinop’un Boyabat ilçesinde, Türkiye İş Kurumu’nun (İŞKUR) Toplum Yararına Çalışma Projesi (TYÇP) kapsamında 80 kişi iş sahibi oldu. İşe alınanlar ilçedeki okullarda çalıştırılacak.

    İŞKUR’un bu yıl TYÇP kapsamında alacağı işçi alımı için Boyabat Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü Spor Salonu’nda kura çekimi yapıldı. 80 kişinin alınacağı iş için toplam 660 kişi başvuruda bulundu. Yüklenici komisyon yöneticileri ile İŞKUR temsilcisinin hazır bulunduğu işçi alımı noter huzurunda yapılan çekilişle belirlendi. Kura sonucunda 80 kişi işe alındı.

    İşe alınana 80 kişinin ilçedeki okullarda istihdam edileceğini söyleyen Boyabat İlçe Milli Eğitim Müdürü Saygın Atinkaya, okullarda ihtiyaç duyulan personel sıkıntısının bu şekilde giderildiğini belirtti. Atinkaya, "İşe alınan 80 kişi okullarımızın başta temizlik işleri olmak üzere çeşitli işlerde çalıştırılacak. Geçen yıllarda da aynı uygulama ile işçi alımı yapılmış ve başarı sağlanmıştı." diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası