Ege Postası
Geri

Buca'da 'Yıldırım' hamle: Sait sahada olacak!

Balkan derneklerinin geçtiğimiz günlerde desteğini açıkladığı AK Parti İzmir Milletvekili Cemil Şeboy liste dışı kaldı. Şeboy'un liste dışı kalmasının ardından, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı, AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Binali Yıldırım'dan flaş bir hamle geldi. Yıldırım, Balkan göçmeni bir isim olan AK Parti eski Milletvekili Rıfat Sait'in Buca'da aktif olarak görev almasını istedi. Sait, "Buca'da arkadaşlarımızla beraber, Sayın Bakanımıza ve parti büyüklerine güzel bir sonuç armağan edeceğiz diye düşünüyorum" dedi. Eski vekil Sait sahada olacak
Buca'da 'Yıldırım' hamle: Sait sahada olacak!
Haberler / Yerel Politika
23 Eylül 2015 Çarşamba 15:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EDA EBRU NANECİ / HABER SERVİSİ - AK Parti İzmir eski Milletvekili Rıfat Sait, dün Buca'da İlçe Başkanı Neşat Arslan, mahalle temsilcileri ve ilçe yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Rıfat Sait, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı, AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Binali Yıldırım'ın talimatıyla, 1 Kasım erken seçimi için Buca'da aktif olarak görev alacağını açıkladı. Sait çalışmalara başladı, AK Parti İLçe Yönetimi'yle toplantı yaptı.

"BERABER ÇALIŞACAĞIZ"
Buca'da erken seçim çalışmalarına aktif olarak katılacağını ifade eden Rıfat Sait, "Binali Bey beni aradı. Beraber çalışacağız dedi. Ben de AK Partili olduğumuzu makamın ya da koltuğun önemli olmadığını partiyi sevdiğimi söyledim. Buca'yla ilgili çalışmamızı istediler. Ben de dün mahalle temsilcilerini, ilçe yönetim kurulu üyelerini topladım. Kalabalık bir ortam vardı. Arkadaşlarımızla konuştuk, herkes gayet güzel bir şekilde seçime hazırlanmış. Motivasyon tam görünüyor. Beraber çalışacağız. Seçime start verdik. Buca'da kendi aramızda bir hedef koyduk bu hedefi gerçekleştireceğiz. İnşallah Buca'da birinci parti olacağız buna gönülden inanıyoruz. Ben sadece Buca'da çalışacağım. Buca'dan biz sorumlu olacağız. Buca'da arkadaşlarımızla beraber, Sayın Bakanımıza ve parti büyüklerine güzel bir sonuç armağan edeceğiz diye düşünüyorum" dedi. 

"KÜSKÜNLÜĞE YER YOK"
7 Haziran'da listede kendisine yer verilmese de çalışmalara katıldığını ifade eden Sait şunları söyledi: "Bakanımız Binali Yıldırım Cumartesi günü İzmir'e geldiğinde Buca'dan çok büyük bir kalabalıkla gideceğiz. Toplantımızın konusu buydu. AK Parti için her zaman hazırım. Herkesin bilmesi lazım, AK Parti'nin dışına çıkmadık. Geçen dönem milletvekilliği görevi verilmediği zaman çalıştık şimdi de aynı şekilde. Parti beni milletvekili yaptı bu onuru verdi. Ahde vefa diyoruz buna. Başarı elde etmek istiyoruz. Bunu hep beraber yapabiliriz. Sayın bakanımızı seviyoruz. İzmir için büyük bir şanstır. Aziz Kocaoğlu bir takım şeyler söylüyor ama bu bile onun ne kadar olduğunu gösteriyor. Doğru yoldayız. Doğru aday... 1. bölgede olması bizi daha da gururlandırdı. Bakanımızla birlikte çalışacağız. Adaylarımız da iyi. Atilla Kaya, Roman adayımız Cemal Bekle çok emek verdi ve mücadele etti. İnşallah onu da milletvekili yapacağız. Değerli büyüğümüz Hüseyin Kocabıyık var. Yine Necip Kalkan Doğu kökenli kardeşlerimizle Karabağlar üzerinde etkili olacak. Bütün bu arkadaşlarımızla birlikte güzel bir sonuç alacağız. Teşkilat ağırlıklı bir liste var. Zaten bizi çeken de o. Geçen seçime göre teşkilat ağırlıklı olarak gözüküyor. Kimsenin yanlış anlamasına gerek yok. Bu seçim Türkiye için kritik. Küskünlüğe yer yok. Kaybedilecek tek bir oy lüksü yok. Birlikte kazanacağız." 

LİSTEYE BENİ DE KOYMADILAR KIZMADIK, TEPKİ GÖSTERMEDİK... 
7 Haziran'da milletvekili seçilen göçmen aday Cemil Şeboy'un 1 Kasım listesinde yer almaması hakkında konuşan Sait, "Şeboy'un da bu konuda ters çalışacağını zannetmiyorum. O da AK Parti'nin bir bireyidir. Nasıl geçen sefer bizi listeye koymadılar biz kızmadık ya da tepki göstermedik onun da o şekilde olacağını düşünüyorum. Biz bireyden değil, takımdan bahsediyoruz. Takım olarak hep beraber çıkacağız ortaya. Ben bir eksiklik olacağını düşünmüyorum. Aksine çok da güzel olacak. Kesinlikle kişiler üzerinde durmuyorum. Bu takım oyunudur hep beraber çalışacağız. Bu genel merkezin takdiridir saygı duymamız lazım" ifadelerini kullandı. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası