Ege Postası
Geri

Ve Sertel sahaya indi!

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Atila Sertel, CHP İzmir İl Başkanlığı'nda düzenlenen bayramlaşma töreninin ardından, seçim bölgesi olan Bornova, Karşıyaka, Çiğli ve Bayraklı'da bayram ziyaretleri gerçekleştirdi.
Ve Sertel sahaya indi!
Haberler / Yerel Politika
23 Eylül 2015 Çarşamba 11:54
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Atila Sertel, CHP İzmir İl Başkanlığı'nda düzenlenen bayramlaşma töreninin ardından, seçim bölgesi olan Bornova, Karşıyaka, Çiğli ve Bayraklı'da bayram ziyaretleri gerçekleştirdi. Sertel, 4 günlük bayram süresi boyunca 2. Bölge'deki diğer ilçelere de giderek halkla kucaklaşacak. 

Atila Sertel, Bayraklı'da Belediye Başkanı Hasan Karabağ, CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper, CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır ve çok sayıda vatandaşın katıldığı bayramlaşma törenine de katıldı. Bayraklı Yüzme Havuzu Tesisleri'ni dolduran çok sayıda partili CHP iktidarı için söz birliği etti. 

Gittiği yerlerde vatandaşların ilgisiyle karşılaşan CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Atila Sertel, “Ön seçime girdiğim zaman gittiğim her yerde vatandaşlara ve partililerimize özellikle bayramlarda onları ziyaret edeceğime ve yalnız bırakmayacağıma dair söz vermiştim. Bu sözümü bir kez daha yineliyorum. Şimdi en önemli amacımız CHP'nin iktidarı. Bunun için çok çalışacağız. 1 Kasım'dan sonra CHP iktidarında ülkemizin bölünmez bütünlüğü, birlik beraberliğimiz, sosyal ve ekonomik kalkınma, adalet başta olmak üzere halkımızın refahı için yoğun mesai harcayacağız. CHP olarak, 'Önce insan, önce birlik, önce Türkiye' diyoruz. Bayramın bayram tadında yaşanması temennisiyle tüm vatandaşlarımıza mutlu bayramlar diliyorum" diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası