Ege Postası
Geri

Buca'ya sorumluluklarımız için çalışıyoruz

CHP PM eski Üyesi ve CHP Buca Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Süne, ‘Partimin beni aday göstermesi durumunda halkımızın desteğiyle yerel seçimlerde fark atarak göreve geleceğime yürekten inanıyorum. Buca bizimle hak ettiği hizmeti alacak ve yaşayanların mutlu, huzurlu olduğu bir ilçe olacak’ dedi.
Buca'ya sorumluluklarımız için çalışıyoruz
Haberler / Yerel Politika
22 Kasım 2013 Cuma 11:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Buca Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Süne, çalışma ofisinde gerçekleştirdiği toplantıda partilileri ve Bucalı hemşerileri ile bir araya geldi. Vatandaşlardan ve partililerden gelen istek, öneri ve görüşleri dinleyen Süne, vatandaşlardan gelen görüş, öneri ve istekleri önemsediğini bu nedenleseçim çalışmalarını hiçbir ayrım yapmadan sokak sokak sürdürdüğünü kaydetti.

Halkımızdan Gelen Çağrıya Duyarsız Kalamam

Bir araya geldiği vatandaşlara projelerini ve seçim taahhütnamesini anlattığı toplantıda iddialı söylemleriyle dikkat çeken CHP Buca Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Süne, ‘Buca halkı tertemiz beyaz sayfa açacak bir devrimci, Atatürkçü, hümanist, sosyal demokrat, projeci ve kendilerine mesafe koymayan bir belediye başkanı özlemi duyuyor. İşte bu yolda bize ihtiyaç olduğunu düşünerek göreve çağırıyor. Biz de halkımızdan gelen bu çağrıya duyarsız kalmamak ve çok sevdiğimiz Buca’ya Bucalı hemşerilerime hizmet etmek için sorumluluğumuzu yerine getirmek istiyoruz. Bu nedenle Buca’lı hemşerilerin hizmetkarı olmak için bu yarışta varım’ dedi.

Tüm Engellerin Kalktığı Buca’yı Yaratacağız

Partisinin aday göstermesi durumunda Buca halkının desteğini arkasına alıp yerel seçimleri fark atarak göreve geleceğine inandığını vurgulayan Süne açıklamalarını şöyle devam etti:

‘Aktif siyasetteki icra ettiğim görevler boyunca edindiğim tecrübelerle Buca’ya ve Bucalı hemşerilerime değer katacak projeleri hayata geçirmeyi hedefliyorum. Bu hedefimizin ışığında Türkiye’ye örnek, huzurlu, ulaşım, imar, kentsel dönüşüm sorunları başta olmak üzere tüm sorunları çözmüş, çevresi tertemiz, insana yakışan sosyal yaşam alanlarıyla öne çıkan, kültürel ve sanatsal etkinlikleri ile örnek gösterilen, hedefi olan, çocukların sağlıkla büyüdüğü, yaşlılar saygı gördüğü, kadınlarımızın, gençlerimizin ve engelli canlarımızın hayatın her alanına dahil olduğu tüm engellerin kalktığı Buca’yı yaratmak için çalışacağız. Bu idealimizdeki en büyük gücümüz, destekçilerimiz Bucalı hemşerilerimizdir’

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası