Ege Postası
Geri

Güven, Altındağ’da aşure etkinliğine katıldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)Parti meclis üyesi ve İzmir Milletvekili Prof. Dr. Hülya Güven, Ehlibeyt Vakfı ve Özgürlükçü Gençlik Organizasyonu’nun Altındağ Kültür Evi’nde düzenlediği aşure etkinliğine katıldı.
Güven, Altındağ’da aşure etkinliğine katıldı
Haberler / Yerel Politika
22 Kasım 2013 Cuma 11:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)Parti meclis üyesi ve İzmir Milletvekili Prof. Dr. Hülya Güven, Ehlibeyt Vakfı ve Özgürlükçü Gençlik Organizasyonu’nun Altındağ Kültür Evi’nde düzenlediği aşure etkinliğine katıldı. Kozmopolit yapısıyla Bornova’nın en kalabalık semtlerinden birisi olan Altındağ’da oturanları buluşturan etkinliğe Bornova Belediye Başkan aday adayları da katıldı. Mahallelilerin getirdiği malzemeler ile onlarca yurttaşın uğraş vererek, İmece usulü pişirilen aşure,hep birlikte afiyetle yenildi.

Geleneklerimiz önemli

Prof. Dr. Hülya Güven, “Dostluğun, barışın ve bereketin simgesi olan Muharrem ayının güzel günlerinden birini Altındağ’da oturan yurttaşlarımızla geçirdik. Tüm mahallelerin getirdiği malzemelerle aşure yapıldı. Dayanışmanın, bir ve beraber olmanın en güzel örnekleri geleneksel etkinliklerimizde ortaya çıkıyor ve hepimizin içini ısıtıyor, umutlarımız yeşeriyor. Tüm ayrımcı yaklaşımlarla, birlik ve beraberliği istemeyenlerle de böyle el ele vererek mücadele edeceğiz” dedi. Tüm mahallelilerin katıldığı etkinlikte, semah gösterileri de kalabalık grup tarafından ilgiyle izlendi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası