Ege Postası
Geri

Mutluluklarına ortak oldu

İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve Güzelbahçe Belediye Başkan Aday Adayı Uğur Yelekli, Esendere’de işyeri açan görme engelli Şeniz Tüylek’i yalnız bırakmadı. Eşi Fatih Tüylek ile birlikte kafeterya açan Tüylek’in işyeri açılışına dostları ve Yelekli katıldı.
Mutluluklarına ortak oldu
Haberler / Yerel Politika
22 Kasım 2013 Cuma 11:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Esendere’de Smyrna Kafe’yi açan görme engelli Şeniz Tüylek , mahallede ailelerin ve gençlerin oturabileceği bir ortam oluşturduklarını kaydederek, “Bizi bugün yanlı bırakmayan tüm engellilerin uğuru sevgili Uğur Yelekli’ye teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.
Tüylek, Yelekli’nin hayatlarına büyük bir güç kattığının altını çizerek, “Uğur bey, bu kentte hepimizin eli, kolu, kulağı, gözü oldu. Benim hayatımın çok önemli dönemeçlerinde bana hep desteği oldu. Eşimle de tanıştıktan sonra yine ciddi desteklerini gördüm. Bugün burada işyerimize gelip kurdelemizi kesmeleri de bizim için bir onudur” diye konuştu.
Yelekli de, Tüylek çiftine iş hayatında başarılar dileyerek, “Şeniz ve Fatih gerçekten yaşama sevinci ve üretkenlikleriyle örnek insanlar. Bu işyerini açmaları da Esendere’ye hem işe ihtiyacı olan birkaç insana katkı sunacaktır. Onlara bu iş hayatlarında da başarılar diliyorum” ifadesini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası