Ege Postası
Geri

Engin'e 'hayali' için iki destek!

Karşıyaka Belediye Başkan aday adaylığıyla ilgili durumu yılan hikayesine dönen CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin’e iki ilçe başkanı tam destek verdi.
Engin'e 'hayali' için iki destek!
Haberler / Yerel Politika
22 Kasım 2013 Cuma 10:35
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - Karşıyaka Belediye Başkanlığı hayalini gizlemeyen ancak durumu yılan hikayesine dönen CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin’e adaylık yolunda iki ilçe başkanı destek verdi. Ödemiş’te il yönetiminin de tam kadro olduğu toplantıda ilçe başkanlarıyla bir araya gelen CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, “ Adaylık benimde hakkım, sizinde hakkınız herkesin hakkı…YSK’nın açıkladığı yasal yol hepimizi için geçerli.Dışardan gelene adaylık açıkta örgütün içinden gelene niye açık değil…” dediği ve son zamanlarda MYK’yla irtibat kurmakta zorlandığını ifade ederek MYK'ya üstü kapalı sitemde bulunduğu öğrenildi.

2 BAŞKAN’DAN DESTEK
Engin’in sözleri üzerine toplantıda bulunan başkanlardan  Karabağlar İlçe Başkanı Polat Manduz'un    “ Başkanım aday olun ilçe başkanı olarak arkanızdayım. Bu sizin hakkınız” dediği ardından  Foça İlçe Başkanı Günal Biçer'in  de  “Başkanım bizde ilçe örgütü olarak aslanlar gibi arkanızdayız” diyerek İl Başkanı'na destek verdiği öğrenildi.

Daha önce Ankara’ya giden ve talebini ileten Engin’İn önümüzdeki günlerde net bir karar vermesi bekleniyor. Daha önce açıkladığı ay sonundaki ikinci ziyareti iptal eden Engin’in yakın çalışma arkadaşlarına ‘istifa etmeyi düşünüyorum’ dediği öğrenilirken, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve Milletvekili Alaattin Yüksel, Mustafa Moroğlu gibi isimler ise Engin’in il başkanlığı koltuğunda kalmasından yana.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası