Ege Postası
Geri

Büyük Birlik Partisi'nden KKTC Konsolosluğu'na ziyaret

Büyük Birlik Partisi (BBP) İzmir İl Başkanı Ahmet Bereket, beraberindeki heyet ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) İzmir Konsolosu Uğur Umar ‘ı makamın da ziyaret etti.
Büyük Birlik Partisi'nden KKTC Konsolosluğu'na ziyaret
Haberler / Yerel Politika
5 Aralık 2012 Çarşamba 16:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR Ziyarette dost sohbeti yapıldığını ifade eden Bereket," Türkiye ve dünya gündemiyle ilgili, Kıbrıs ile ilgili fikir alışverişinde bulunduk.” dedi. Kıbrıs’a siyasi gözle bakmadıklarını, konunun Türkiye’deki tüm siyasi partilerin de bu düşünceyle birleşerek üstünde önemle durulması gereken milli bir dava olduğunu belirtti.  “Kıbrıs milletimiz ve BBP için büyük önem taşımaktadır.. Şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu için de ayrı bir yeri vardı.Genel Merkemiz de aynı hassasiyetle Kıbrıs da yaşananları takip ederek sorunlara çözüm getirmek adına projeler üretmektedirler"dedi.

KKTC İzmir Konsolosu Uğur Umar da konuşmasında, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Biz her zaman tüm Türkiye ve Türk insanı ile biriz. Türkiyemiz ve Kıbrıs Türkleri et ve tırnak gibidir. Önemli konuları da konuşuyoruz ama ziyarette önemli olan dostluktur, samimi olmaktır,bu gün burada bu samimiyeti ve dostluğu yaşadık en kısa sürede kendilerine iade-i ziyarette bulunacağım” dedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası