Ege Postası
Geri

CHP Buca'da 2'inci Gül dönemi resmen başladı!

CHP Buca’da 1 Şubat’ta görevi Kayyum Heyeti’nin Başkanı Bahri Dal’a devrederken, “başkanlık makamını bırakıyorum ama geri döneceğim” iddiasında bulunan Bekdaş Gül, 27 gün sonra koltuğa yeniden oturdu.Gül, ilk icraatının De Jongh Köşkü'nün durumuyla ilgilenmek olduğunu ifade etti.
CHP Buca'da 2'inci Gül dönemi resmen başladı!
Haberler / Yerel Politika
28 Şubat 2013 Perşembe 14:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP Buca'da ilçe yönetiminde yaşanan istifalar sonrası başkanlığı düşen ve 1 Şubat’ta görevi Kayyum Heyeti’nin Başkanı Bahri Dal’a devrederken, “başkanlık makamını bırakıyorum ama geri döneceğim” iddiasında bulunan Bekdaş Gül, 27 gün sonra koltuğa yeniden oturdu. Geçtiğimiz hafta sonu üç adayın yarıştığı kongrede 189 oy alarak yeniden başkan seçilen Gül, böylece 1 yıl dolmadan ikinci kez başkanlığa seçimle gelmiş oldu.Gül, İlçe binasında düzenlenen törenle Dal’a geçici olarak teslim ettiği görevi geri aldı.Devir teslim töreninde CHP İl Sekreteri Sevda Kılıç ve Örgütlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Barış Erel de hazır bulundu.Gaziemir İlçe Başkanı Umut Tekin ve Kongrenin Divan Başkanı İzmir CHP eski Milletvekili Ahmet Ersin de görev devir teslim törenine katıldı.

DAL:DEDİKODULAR ÇIKTI AMA…

Görevi 1 ay süreyle Kayyum Başkanı olarak yürüten Bahri Dal, “1 ay önce gülerek oynayarak görevi devralmıştım.Bugünde gülerek oynayarak görevi kendisine teslim ediyorum. Bir çok dedikodular çıktı. Kavga çıkacak dediler. Hiçbiri olmadı. Seçim günü adaylarımız davul zurnayla salona girdiler. Türkiye görsün İzmir görsün Buca’nın durumunu. Centilmence bir yarış oldu. Kendisini tebrik ediyorum. Başarılar diliyorum. Bu makamlar gelip geçicidir. Ortak amaç CHP’yi iktidar yapmaktır.Yerel seçimler var önümüzde çok çalışmalıyız” diye konuştu.

GÜL: İLK İŞİM DE JONGH KÖŞKÜ
İlçe Başkanı Bekdaş Gül ise, “ kongre sonuçlandı. Kazanan Bekdaş Gül değil kazanan CHP’dir. Önümüzde ciddi bir süreç var.Seçimlerde önemli olan birlikteliktir.Bütün partili arkadaşlardan destek istiyorum onlarla çalışmak istiyorum.İlk işim De Jongh Köşkü’yle ilgilenmek…SGK’yla ilgili bir çalışma yapmak istiyorum. STK’larla bir araya geleceğim. Buca halkının Buca’nın malına sahip çıkmasını sağlayacağım” dedi.



EREL:BUCA’DA BU KADAR DİNLENME YETERLİ

Örgütlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Barış Erel, “siyasi partilerde kongreler önemlidir. Yol haritası çizlir. Bayrak değişimleri yaşanır. Farklı partilerde birilerinin işaret ettiği kişiler gelir görev alırlar. CHP’nin en büyük özelliği yarışın, heyecanın oluştuğu, aday olanların kendilerini partiliye anlattığı bir süreç geçirmesi. Geçici yönetim görevini verdiğimiz Bahri Başkan ve geçici yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Aday olanları da tebrik ediyorum. Bundan önce nasıl emek verdilerse emek vermeye devam edeceklerdir diye düşünüyorum.CHP’nin şuandaki Buca çatısı altında hepimize önemli, görevler düşüyor.1,5 ay içerde enerjimizi tükettik. Herhalde bu kadar dinlenme yeterlidir. Önümüzdeki günlerden itibaren daha fazla çalışmak için sahaya ineceksiniz" ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası