Ege Postası
Geri

CHP Çiğli'de 3 mahallede seçim iptal

CHP Çiğli İlçe Yönetimi, geçtiğimiz hafta sonu delege seçiminin yapılıp mavi listelerin seçim kazandığı EVKA-2, Köyiçi ve Uğur Mumcu mahallelerinde gelen itirazları değerlendirerek seçimi oybirliğiyle iptal etti. Üç mahallede de sandık 29 Ağustos’ta yeniden kurulacak. İlçe yönetiminin aldığı karara 5 gün içinde il başkanlığı nezdinde itiraz edilme hakkı var. CHP İzmir'de o ilçede flaş gelişme
CHP Çiğli'de 3 mahallede seçim iptal
Haberler / Yerel Politika
20 Ağustos 2015 Perşembe 21:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP İzmir’de delege seçimleri sürerken, ilçe yönetimleri gelen itirazları da bir bir değerlendiriyor. Daha önce Buca’da Seyhan, Konak’ta ise Kültür Mahallesi’nde iptal kararı alınırken, Çiğli’de de flaş bir gelişme yaşandı.

3 MAHALLEDE SEÇİM İPTAL
Geçtiğimiz hafta sonu 18 mahallede sandığın kurulduğu Çiğli’de Belediye Başkanı Hasan Arslan, İl Başkan Yardımcıları Ali Karabay ve Niyazi Arslan’ın desteklediği mavi listelerin seçim kazandığı EVKA-2, Köyiçi ve Uğur Mumcu mahallelerinde seçim iptal edildi. İlçe Başkanı Utku Gümrükçü başkanlığındaki ilçe yönetimi, yapılan itirazları değerlendirdi ve bu üç mahallede seçimi oybirliğiyle iptal etti. Üç mahallede de sandık 29 Ağustos’ta yeniden kurulacak.

Köyiçi'nde 8, Uğur Mumcu'da 10 ve EVKA-2'de 13 delege seçilecek.

İlçe yönetiminin aldığı karara 5 gün içinde il başkanlığı nezdinde itiraz edilme hakkı var. İl yönetiminde Çiğli'den 3 il başkan yardımcısı var. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası