Ege Postası
Geri

Delican şehit ailesini ziyaret etti: Tüm başkanlara çağrıda bulundu

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican beraberindeki milletvekilleriyle Şırnak’ta şehit düşen Abdülkadir Pektaş’ın Buca’daki evini ziyaret etti. Acılı aileyi yalnız bırakmayan Delican, parlamentoda grubu olan tüm siyasi partilerin il başkanlarına seslenerek, “Gelsinler bizimle, hep birlikte terörü lanetlesinler. Bu birliğin oluşmasında tüm siyasi parti il başkanları üzerine düşen görevi yapmalıdır” dedi. Delican'dan şehit ailesinin evinde
Delican şehit ailesini ziyaret etti: Tüm başkanlara çağrıda bulundu
Haberler / Yerel Politika
18 Ağustos 2015 Salı 13:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, milletvekilleri Hamza Dağ, Cemil Şeboy ve Kerem Ali Sürekli ile birlikte Şırnak Uludere'de şehit olan 21 yaşındaki Abdulkadir Pektaş'ın Buca'daki evini ziyaret etti. Şehit babası Celal Pektaş'a ve aile fertlerine tekrar taziyelerini ileten Delican, ailenin sonuna kadar yanında olduklarını vurguladı.

"AK PARTİ ŞEHİTLERE MEVLİD OKUTACAK" HABERİ OKUMAK İÇİN TIKALYINIZ!!!

Ülke için canlarını feda eden kahraman şehitlerin ailelerinin kendilerine emanet olduğunu dikkat çeken Delican, “Şehidimizin ailesi için devletimiz tüm imkanlarını seferber etmiştir. Biz de şehit ailemizin acısını paylaşmak, hem de elimizden gelen desteği verebilmek için kendilerini ziyaret ettik" ifadelerini kullandı. 



Parlamento da grubu bulunan tüm siyasi partilerin il başkanlarına çağrıda bulunan AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, “Biz AK Parti İzmir İl Başkanlığı olarak, Cumhuriyet Halk Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi ve Halkların Demokratik Partisini göreve davet ediyoruz. Sorumluluklarını yerine getirsinler. İzmir'de, TBMM'de grubu bulunan tüm siyasi partilerin il başkanlarına sesleniyorum. Gelsinler bizimle, hep birlikte terörü lanetlesinler. Bu terörün ülkemize, hiçbir vatandaşımıza faydası yok. Ne yazık ki evlatlarımız genç yaşta hayatlarını kaybediyor. Kiminin eşini, kiminin çocuğunu büyük acılarla toprağa veriyoruz. Devletin bölünmez bütünlüğüne karşı çıkan silahlı terör örgütüne karşı bir ve beraber olalım. Gelin bu terörü hep birlikte lanetleyelim" dedi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası