Ege Postası
Geri

AK Partili Akbulut'tan çarpıcı açıklamalar: Belediye gününü gün ediyor

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen AK Parti Aliağa İlçe Danışma Kurulu Toplantısı'nda AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Yaşar Akbulut önemli açıklamalarda bulundu. Aliağa Belediyesi'ni sert bir dille eleştiren Başkan Akbulut, "Aliağa halkı mutlu değil, esnaf mutlu değil, iş adamları mutlu değil, Aliağa şuan eziyet çekmektedir. Yas günlerini yaşıyoruz her gün şehitlerimiz geliyor ama Aliağa'da ben milliyetçiyim diyen Milliyetçi Hareket Partisi'nin Belediye Başkanı jazz festivaliyle, sinema günleriyle, güzellik yarışmalarıyla burada gününü gün etmektedir" dedi. AK Partili Akbulut'tan çarpıcı açıklamalar
AK Partili Akbulut'tan çarpıcı açıklamalar: Belediye gününü gün ediyor
Haberler / Yerel Politika
18 Ağustos 2015 Salı 12:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EDA EBRU NANECİ / HABER SERVİSİ - AK Parti Aliağa İlçe Danışma Kurulu Toplantısı AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Yaşar Akbulut, AK Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema, ana kademe, kadın, gençlik kolları yönetimleri, meclis üyeleri ve mahalle başkanlarının katılımıyla gerçekleştirildi. Suskunluğunu bozan AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Yaşar Akbulut, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar'ı ve belediye yönetimini eleştiri yağmuruna tuttu. 

"ALİAĞA HALKI MUTLU DEĞİL"

Yerel seçimlerden sonra yapılacak doğru projelere destek olacaklarını ifade ettiklerinin altını çizen Akbulut, Aliağa'nın despot bir şekilde yönetildiğini söyledi. Başkan Akbulut, "Biz yerel seçimlerden sonra Aliağa'da yapılacak en doğru işlerde, hayırlı hizmetlerde belediyenin arkasında olacağız dedik ama belediye maalesef despot bir yönetimle yönetilmekte ve insanlara kahır çektirmektedir. Aliağa halkı mutlu değil, esnaf mutlu değil, iş adamları mutlu değil, Aliağa şuan eziyet çekmektedir. Yas günlerini yaşıyoruz her gün şehitlerimiz geliyor ama Aliağa'da ben milliyetçiyim diye Milliyetçi Hareket Partisi'nin Belediye Başkanı  jazz festivaliyle, sinema günleriyle, güzellik yarışmalarıyla burada gününü gün etmektedir" ifadelerini kullandı.

"BU YANLIŞTAN GERİ DÖNÜN" 

Aliağa'da yanlışların yapıldığını öne süren ve Aliağa Belediyesi'ne çağrıda bulunan Akbulut, "Buradan Aliağa Belediyesi'ni kınıyorum ve yazıklar olsun diyoruz. Hakikaten içimiz acıyor. Bu parti vatanını daha çok sevdiğini iddia eden bir parti ama maalesef Aliağa'da biz bunu görmüyoruz. Aliağa'da yanlışlıklar yapılıyor. Aliağa belediyesine çağrı yapmak istiyorum, bu yanlıştan geri dönülmesi lazım" dedi. 

"BU FABRİKALAR KARŞILIĞINDA SİZDEN NE İSTEDİ'"

Avcı Ramadan Bölgesi Projesi'ne destek verdiklerini hatırlatan Akbulut şöyle konuştu: "Avcı Ramadan Bölgesi gayet güzel oldu. Proje gayet güzeldi, ellerine sağlık. Biz bunu destekleyeceğiz dedik ve destekledik. Ama buradan belediye başkanına ve belediye yönetimine sormak istiyorum; diyorsunuz ki 11 milyon TL'ye biz burayı yapıyoruz ve belediyeden bir kuruş çıkmıyor. Halk bunu biliyor ve konuşuluyor. Fabrikaların birinden 3-4 milyon, birinden 2-3 milyon aldığınızı söylüyorsunuz. Bu fabrikalar 3-4 milyon dediğiniz ciddi rakamları size niye verdi, karşılığında sizden ne isted? Bunların cevabını Sayın Başkan'ın vermesi lazım."

AKBULUT, İZMİR CADDESİ'Nİ HATIRLATTI 

Bugüne kadar sustuğunun altını çizen Akbulut, "Yanlışlıklar yapılıyor. Belediyedeki projelere girmiş olan müteahhitlere karşılığında şunu vermezsen ruhsat vermeyiz diyen bir yapıyla karşı karşıyayız. Bugüne kadar sustum. Bir belediyeyi eleştirmek için belli bir dönemin geçmesi lazım üzerinden bir yıl, bir buçuk yıl geçmiş bir belediye Aliağa'da zulüm yapmaktadır. Bugün projelerimiz diye övdükleri İzmir Caddesi'ndeki projelerin sonunu bekleyeceğiz dedik, bekledik ve gördük. İlk yağmurlarda dükkanları su bastı. Böyle belediyecilik olmaz. Göz boyamakla, iki tane durak yapmakla siz belediyecilik yapamazsınız" şeklinde konuştu. 

"ALİAĞA'DA CAMİ EKSİĞİMİZ VAR"

Aliağa'da cami eksiği olduğunu söyleyen Akbulut, meclis üyeleriyle birlikte mecliste önerge sunduklarını belirtti. Akbulut, "Vatandaşlar yaz sıcağında dışarılara taşıyor. Geçtiğimiz meclis üyelerimizle grup toplantısında bir karar aldık. Mecliste önerge sunduk. Eğer 104 milyon olan bütçesi olan bir belediye bütçem yok diyorsa, kredi çekmesi için meclis üyelerimizle o desteği de vermeye hazırız diye önerge verdik. Bir cami istiyoruz" diye konuştu. AK Parti Aliağa İlçe Teşkilatı olarak koalisyon istemediklerini söyleyen Akbulut, Aliağa teşkilatının seçime hazır olduğunu da sözlerine ekledi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası