Ege Postası
Geri

AK Parti İzmir'de Karabağlar çatlağı

Karabağlar Belediyesi AK Parti Grup Başkanı ve İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Azad Fazla'nın, AK Parti Karabağlar İlçe Teşkilatı Danışma Kurulu Toplantısı'na katılımın az olması nedeniyle Karabağlar İlçe Başkanı Erol Körüklü ve ilçe teşkilatını eleştirdiği öğrenildi. Fazla'nın "500 bin nüfuslu ilçemizde bu salonun dolması gerekirken, 58 mahalle temsilcilerimizden sadece 17'si burada. Bu mudur teşkilatçılık'" sözlerinin toplantıda soğuk duş etkisi yaptığı öğrenildi. AK Parti İzmir'de Karabağlar çatlağı
AK Parti İzmir'de Karabağlar çatlağı
Haberler / Yerel Politika
17 Ağustos 2015 Pazartesi 13:55
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EDA EBRU NANECİ / HABER SERVİSİ - AK Parti Karabağlar İlçe Teşkilatı Danışma Kurulu Toplantısı'na katılımın az olması üzerine Karabağlar  Belediyesi AK Parti Grup Başkanı ve İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Azad Fazla'nın, İlçe Başkanı Erol Körüklü'yü ve ilçe teşkilatını eleştiri yağmuruna tuttuğu öğrenilirken, Danışma Kurulu Toplantısı'na ilçe kadın kolları ve yönetim kurulundaki partililerin eksik katıldığı belirtildi. 

BARDAK TAŞTI 
Ege Postası'nın edindiği bilgiye göre, Karabağlar  Belediyesi AK Parti Grup Başkanı ve İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Azad Fazla, İzmir'in en büyük ilçesi olan Karabağlarda genel seçim sürecinde ilçe başkanı Erol Körüklü tarafından yürütülen çalışmaları eksik ve yetersiz buluyordu. Son olarak danışma kurulu toplantısında kadın kolları ve yönetim kurulundaki partililerin eksik katılması nedeniyle bardağı taştı.  


KRAL ÇIPLAK 
AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı Erol Körüklü, AK Parti İzmir il başkan yardımcıları, il ve ilçe yöneticileri, meclis üyeleri ve mahalle temsilcilerinin katıldığı toplantıda Fazla'nın '' Ülkemizin bunca sıkıntıdan geçtiği bir dönemde, kurucu liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu’nun gece gündüz demeden halkımız için her türlü fedakarlık yaparak çalıştığı bir yerde, kimse kusura bakmasın ama daha fazla susamayız. Bu konuşmalarım ihraç edilmeme sebep olsa bile konuşacağım. 500 bin nüfuslu ilçemizde bu salonun dolması gerekirken  58 mahalle temsilcilerimizden sadece 17'si burada. Bu mudur teşkilatçılık'  Cumhurbaşkanımızı arkanıza alarak siyaset üzerinde ticari rant sağlayamazsınız. Onun için artık Karabağlar’ da kral çıplak diyorum. Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'nun çok çalıştığı, Cumhurbaşkanımızın gözlerinin altı şişecek kadar yorgun düştüğü bir dönemde miskinliğe gerek yoktur. Bu miskinlikten vazgeçin. Ben parti disiplinini de bilirim. Disiplin derken cuntacı, askeri disiplinden bahsetmiyorum. Disiplin Hacı Bektaş-ı Veli'nin dergahındaki disiplindir, Mevlana Celalettin Rumi'nin dergahındaki disiplindir" şeklinde konuştuğu öğrenildi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası