Ege Postası
Geri

DSP İzmir sahaya iniyor

DEMOKRATİK Sol Parti (DSP) İzmir'de pazar günü ilçe kongre takvimini açıklayarak, erken seçim startını da verecek. DSP İzmir İl Başkanı Selçuk Karakülçe, örgütün yaralarını sarıp seçim için sahaya ineceğini söyledi.
DSP İzmir sahaya iniyor
Haberler / Yerel Politika
20 Ağustos 2015 Perşembe 14:07
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir'de 7 Haziran'da 4 bin 995 oy alan DSP, pazar günü Kemalpaşa Su Perisi Otel'de örgüt toplantısı yaparak, kongre takvimini başlatacak. Ak güvencin logolu parti, terör, eknommide yaşanan sıkıntıları değerlendirip yol haritası çizecek. DSP İzmir İl Başkanı Selçuk Karakülçe, örgütün yaralarını sarıp seçim için sahaya ineceğini belirterek, "Birilerinin iktidarı için ülke ateş çemberine döndü. Bir bakan çıkıyor, 'ben de şehit olmak istiyorum' diyor, Cumhurbaşkanı ateş düşen yürekler için "Ne mutlu şehit anasına" diyebiliyor. Gencecik fidanlar toprağa veriliyor, 13 yıldır ülkeyi yönetenler manki bu durumdan sorumlu değilmiş gibi davranıyor. Türkiye'ye hep berbare bu karanlığın esiri olmaktan kurtarmalıyız" dedi. (Elif Demirci/DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası