Ege Postası
Geri

CHP İzmir BYKP adaylara tam destek olacak!

CHP İzmir Bilim Yönetim ve Kültür Platformu (BYKP) önemli bir çalışma başlattı. Yaklaşık 1 aydır başlatılan çalışmalar Aralık ayının sonuna kadar sürecek. Açıklanacak adaylara, tüm ilçelerde uygulanabilir olacak 20 özgün projenin yer aldığı rapor ve AK Parti iktidarında ülkede yaşanan olumsuzlukların maddeler halinde yer alacağı kitapçık verilecek.
CHP İzmir BYKP adaylara tam destek olacak!
Haberler / Yerel Politika
25 Eylül 2013 Çarşamba 16:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP Genel Merkezi dışında sadece İzmir İl Başkanlığı’nın sahip olduğu Bilim Yönetim ve Kültür Platformu (BYKP) parti içinde çok önemli bir çalışmaya imza atmaya başladı.Yaklaşık 1 aydır başlatılan çalışmalar Aralık ayının sonuna kadar sürecek. Açıklanacak adaylara, tüm ilçelerde uygulanabilir olacak 20 özgün projenin yer alacağı rapor ve AK Parti iktidarında ülkede yaşanan olumsuzlukların maddeler halinde yer alacağı kitapçık verilecek.

ADAY ADAYLARINA HAZIR 20 PROJE
Yerel seçimler de 2014 başında açıklanacak adaylara proje desteği vermek isteyen CHP İzmir BYKP, çalışma gruplarıyla harıl harıl bir çalışma başlattı.Yaklaşık bir aydır ilçelerde vatandaşla diyalog halinde olan çalışma grupları sağlıktan, eğitime, ulaşımdan temizliğe kadar tespit ettikleri sıkıntıların çözümü için kafa yormaya başladı. Tespit edilen eksiklerin giderilmesi için özgün proje hazırlamak için düğmeye basıldı. Aralık ayının sonuna kadar 20 özgün ve ses getirecek proje hazırlayacak olan CHP BYKP’si rapor haline getireceği projeleri CHP’nin adaylarına verecek. Sahada vatandaşa hizmet ve proje anlatacak olan adayların elini güçlendirecek.

DAHA DONANIMLI OLACAKLAR

CHP İzmir BYKP adaylara bir de genel siyaset için bir kitapçık hazırlığı içinde. AK Parti iktidarında ‘neredeydik ne olduk’ başlıklı kitapçık hazırlığına başlayan BYKP sağlıktan, eğitime kadar 11 yılda gelinen noktayı maddeler halinde bir araya getirecek. Sahada vaatlerini anlatacak olan adayların zaman zaman genel siyaset yaparken daha donanımlı olmasını sağlayacak.


RODOPLU: TÜM İLÇELERDE UYGULANABİLİR OLACAK
CHP İzmir BYKP Başkanı, İl Başkan Yardımcısı Dr. Ülkümen Rodoplu, “ Yerel seçimler Türkiye için önemli bir dönüm noktası…CHP İzmir BYKP olarak çalışma gruplarımızla çok önemsediğimiz ve büyük zaman ayırdığımız iki çalışmayı başlattık. Adaylarımıza 2014 sürecinde destek olmak istiyoruz. Kendi projeleri zaten olacaktır. Bizim hazırlayacağımız 20 özgün projenin tüm ilçelerde uygulanabilir olacağını şimdiden söyleyebilirim.Ayrıca 11 yılda özellikle sağlık ve eğitim alanında ülke geriye gitti. Bu konuda yeterince muhalefet yapılmıyor. Hazırlayacağımız kitapçıkta daha önce nasıldı şimdi nasıl ne hale gelindi maddeler halinde olacak. Tüm adaylarımıza dağıtacağız” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası