Ege Postası
Geri

CHP İzmir'de Akgül yönetime giriyor!

CHP İzmir'de Alaattin Yüksel'in istifası sonrası yönetim içinden il başkanı seçilmesi nedeniyle, il kongresinde Nevzat Kavaları'n listesinde yer alan il eski başkan yardımcısı Şirin Akgül, yedek birinci sırada olduğu için yönetime girdi. Geçtiğimiz dönem il başkan yardımcısıydı
CHP İzmir'de Akgül yönetime giriyor!
Haberler / Yerel Politika
12 Ağustos 2016 Cuma 11:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGE POSTASI - CHP İzmir'de Alaattin Yüksel'in il başkanlığından istifası sonrası yönetim tüzük gereği kendi içinde seçim yaptı ve başkan yardımcısı Asuman Ali Güven'e il başkanlığını teslim etti. 

Yüksel'in istifası ve yönetim içinde başkan seçilmesi nedeniyle il yönetiminde oluşan eksiklik yedek listeden tamamlandı.

İl kongresinde Nevzat Kavalar'ın listesinde yer alan İl eski Başkan Yardımcısı Şirin Akgül, yedek birinci sırada olduğu için yönetime girdi. 

Akgül, "Geçmiş dönemde başkan yardımcısıyken taşıdığım heyecan ve görev bilincini yeniden yönetimde yer alarak il yöneticisi olarak devam ettireceğim. Ülke hassas bir dönemden geçiyor. Partime faydalı olmak için elimden geleni yapacağım" dedi. 

Gün içinde CHP İzmir İl Başkanlığı'na giderek görev belgesini alan Akgül'ün böylece yönetime girmesi resmiyet kazandı. Akgül'e il başkanlığı ziyareti sırasında Niyazi Arslan, Dilek Bilgin ve Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım da eşlik etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası