Ege Postası
Geri

CHP İzmir kadın kollarında Zahide Kurun dönemi

CHP İzmir kadın kolları örgütü yeni başkanını seçti. Sandık sonuçlarına göre kırmızı listenin adayı Zahide Kurun 165 oy ile CHP İzmir'in yeni kadın kolları başkanı seçildi. Rakibi beyaz liste adayı Pınar Sert Ceylan ise 157 oyda kaldı.
CHP İzmir kadın kollarında Zahide Kurun dönemi
Haberler / Yerel Politika
6 Temmuz 2024 Cumartesi 18:36
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

BERİVAN KAYA/EGEPOSTASI- CHP İzmir'de parti içi yarış il kadın kolları kongresiyle devam etti. CHP İzmir'in kadınları başkanını seçmek için bugün sandık başına gitti. Kültürpark İsmet İnönü Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen kongre ile kadınlar il başkanını seçti. 

2 ADAYLI KIRAN KIRANA YARIŞ 

Pınar Sert Ceylan ve Zahide Kurun yarıştığı kongreyi, CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka da salondan takip etti. 

Mevcut Başkan Nurdan Şenkal Uçar kongreye iki gün kala adaylıktan çekilmişti. Nurdan Şenkal Uçar, Pınar Sert Ceylan’ı desteklediğini açıklamıştı.

Adaylardan Pınar Sert Ceylan Beyaz listeyle seçime girdi. Zahide Kurun ise Kırmızı listeyle yarıştı. 

324 DELEGE OY KULLANDI 

CHP İzmir İl Kadın Kolları Başkanını seçmek üzere doğal delegelerle birlikte 339 delege sandık başına gitti. 324 delege oy kullandı. 

İŞTE CHP İZMİR'İN YENİ KADIN KOLLARI BAŞKANI 

Sandıklar 18.00 itibariyle kapandı. Sandık sonuçlarına göre kırmızı listenin adayı Zahide Kurun 165 oy ile CHP İzmir'in yeni kadın kolları başkanı seçildi. 

Rakibi beyaz liste adayı Pınar Sert Ceylan ise 157 oyda kaldı. Sert Ceylan yönetiminden 1 oy eksik aldı. Kurun ise yönetimden bir oy fazla aldı.

 

ASLANOĞLU'NDAN TEBRİK

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, kongrenin ardından CHP İzmir İl Kadın Kolları Başkanı seçilen Zahide Kurun'u tebrik etti.

Aslanoğlu, "İzmir il kadın kolları kongremizde CHP İzmir İl Kadın Kolu Başkanlığına seçilen Sayın Zahide Kurun’u kutluyor, görevinde başarılar diliyorum. Birlik ve beraberlik içinde partimize ve demokrasimize yakışan bir kongre gerçekleştiren tüm kadın üyelerimize teşekkür ediyorum." dedi.

KAZANAN KIRMIZI LİSTE

KAYBEDEN BEYAZ LİSTE

CHP İzmir İl Kadın Kollarında kongre günü!

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası