Ege Postası
Geri

CHP Manisa İl Başkanlığı'na o isim atandı

CHP Manisa Milletvekilli Özgür Özel, eski il başkanının milletvekilliği adaylığı için istifa ettiği Manisa İl Başkanlığı'na Mustafa Ada'nın getirildiğini duyurdu. Haziran ayındaki genel seçimlere güçlü bir kadroyla girmek için yönetim kurulu üye sayısının da 24'ten 36'ya yükseltildiği kaydedildi.
CHP Manisa İl Başkanlığı'na o isim atandı
Haberler / Yerel Politika
5 Şubat 2015 Perşembe 14:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP Manisa İl Başkanlığında il başkanı krizi sona erdi. Cahit Kaplan'ın milletvekilliği adaylığı için istifasının ardından bir ay boyunca yeni başkan atanmadı, parti içinde huzursuzluğa neden oldu. CHP'de yeni il başkanı dün (çarşamba) yapılan toplantıyla netleşti. İl Başkanı yine parti yönetimi içinden seçildi. CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel, yeni İl Başkanının Mustafa Ada olduğunu duyurdu. 



YÖNETİM KURULU ÜYE SAYISI ARTTIRILDI

Seçimlere daha güçlü girmek için yönetim kurulundaki üye sayısının artırıldığını söyleyen CHP Milletvekili Özel, "Parti içinde yeni yönetimde farklı seslerin olması ve güçlü bir kadro kurulması talebi vardı. MYK üyeleri görüşleri dikkate alarak parti yönetiminin üye sayısının 24'ten 36'ya çıkmasını kararlaştırdı. Yönetime girecek 12 kişi ise milletvekillerinin de görüşleriyle merkezden ve ilçeden seçilecek" dedi.(DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası