Ege Postası
Geri

CHP Tire Adayı Hayati Okuroğlu'ndan dikkat çeken açıklama: 'Tire İttifakı' mesajı

CHP Tire Belediye Başkan Adayı Hayati Okuroğlu oldu. Okuroğlu adaylığına ilişkin olarak yaptığı açıklamada, "Cumhuriyetimizin 100’ncü yılında Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün ilelebet izinde,toplumsal uzlaşıyı sağlayarak hep birlikte Tire İttifakı’nı kuracağımız inancıyla sizleri saygıyla selamlıyorum…" dedi.
CHP Tire Adayı Hayati Okuroğlu'ndan dikkat çeken açıklama: 'Tire İttifakı' mesajı
Haberler / Yerel Politika
11 Ocak 2024 Perşembe 11:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- 31 Mart Yerel Seçimleri için aday belirleme çalışmalarına devam eden CHP’de bazı il ve ilçe adayları belli oldu.

CHP'de Merkez Yönetim Kurulu (MYK) adından da Parti Meclisi (PM), Genel Başkan Özgür Özel başkanlığında toplandı. Toplantıda İzmir'den 6 ilçeye belediye başkan adayı ataması yapıldı.

CHP Tire Belediye Başkan Adayı Hayati Okuroğlu oldu. Okuroğlu'nun ismi MYK'dan sonra PM onayı da alarak netleşti. 

Okuroğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Değerli hemşehrilerim;

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Yerel Seçimlerde Genel Başkanımız Sayın Özgür ÖZEL başta olmak üzere, Genel Başkan Yardımcılarımız ve Parti Meclis Üyelerimizin takdirleriyle Cumhuriyet Halk Partimizin Tire Belediye Başkan Adayı olarak gösterildiğimizi sizlerle paylaşmak İsterim.

Cumhuriyetimizin 100’ncü yılında Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün ilelebet izinde,toplumsal uzlaşıyı sağlayarak hep birlikte Tire İttifakı’nı kuracağımız inancıyla sizleri saygıyla selamlıyorum…"

Hayati Okuroğlu kimdir?

Hayati Okuroğlu, 1985 yılında Tire’de dünyaya geldi.

Okuroğlu, ilk ve orta eğitimini Tire’de tamamladıktan sonra yüksek öğrenimini Dumlupınar Üniversitesi İthalat İhracat Bölümü, Anadolu Üniversitesi İktisat Bölümü ve Anadolu Üniversitesi Yerel Yönetimler Bölümünde tamamladı.

CHP Tire Gençlik Kolları Başkanlığı yapan Hayati Okuroğlu, daha sonra İYİ Parti Tire İlçe Başkanlığı yapmış ve 2019 yerel seçiminde Millet İttifakı Seçim Komisyonu Başkanlığı yapmıştı.  

Hayati Okuroğlu, hem İYİ Parti hem de CHP seçmeninde karşılığı olan bir aday olması nedeniyle dikkat çekiyor. 

 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası