Ege Postası
Geri

CHP Uşak Milletvekili Yılmaz: Dava açabiliyorlarsa açsınlar, hodri meydan

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Uşak Milletvekili Dilek Akagün Yılmaz, Gezi Parkı olayları hakkında basın toplantısı düzenledi. Gezi Parkı eylemlerine katıldıklarını, ifade için kendilerinin de çağrılması gerektiğini belirten Yılmaz, "Dava...
CHP Uşak Milletvekili Yılmaz: Dava açabiliyorlarsa açsınlar, hodri meydan
Haberler / Politika
19 Temmuz 2013 Cuma 15:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Uşak Milletvekili Dilek Akagün Yılmaz, Gezi Parkı olayları hakkında basın toplantısı düzenledi. Gezi Parkı eylemlerine katıldıklarını, ifade için kendilerinin de çağrılması gerektiğini belirten Yılmaz, "Dava açabiliyorlarsa açsınlar, hodri meydan." dedi.

    Uşak’ta 46 civarında gencin ifade için emniyete çağrıldığını belirten Yılmaz, "Bunların içerisinde bizim gençlik kollarından çocuklarımız var. TGB üyesi çocuklar var. Eğitim-Sen ve Eğitim-İş sendikaları ile ÖDP ve İP gibi partilerden arkadaşlarımız ifade için çağırıldılar... Uşak’ta hiçbir taşkınlık yapılmadı. Kimsenin burnu bile kanamadı." diye konuştu.

    Parti binasında yapılan basın toplantısında konuşan Uşak İl Başkanı Bülent Horasan ise “AKP iktidarının bu baskıcı ve yanlış politikaları sadece Taksim ve Gezi Parkı ile değil bütün Türkiye’de farklı olaylar ile gündeme gelmiştir. En çarpıcı örneklerden bir tanesi Ankara Atatürk Orman Çiftliği'nin konumudur. BBC gelerek orada program yaptı. 55 bin dekarlık bir alanın 22 bin dekara indirilerek imara açılması söz konusu. Ankara’da, Ankara Orman Çiftliği'ne hayır demenin, direnmenin neresi yanlış olabilir'” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası