Ege Postası
Geri

CHP'de başkanlardan 'Gül' gibi ziyaret!

Geçirdiği kalp krizi sonrası zorlu bir by-pass ameliyatı olan ve uzun süredir evinde istirahat eden CHP Buca İlçe Eski Başkanı Bektaş Gül’ün sürpriz konukları vardı. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper, Konak İlçe Başkanı Şakir Başak ve İl Disiplin Kurulu Eski Başkanı Birol Soylu, Gül’ü Buca Kuruçeşme’deki evinde ziyaret etti. CHP İzmir'de başkanlardan vefa örneği
CHP'de başkanlardan 'Gül' gibi ziyaret!
Haberler / Yerel Politika
4 Mart 2016 Cuma 16:29
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EGE POSTASI - CHP’de geçtiğimiz Ekim ayında geçirdiği kalp krizi nedeniyle ölümden dönen ve zor bir by-pass ameliyatı geçirerek uzun süredir evinde istirahatte olan Buca İlçe Eski Başkanı Bektaş Gül’e, başkanlar ‘vefa’ ziyareti gerçekleştirdi.

Son il kongresinde birlikte hareket eden Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper, Konak İlçe Başkanı Şakir Başak ve İl Disiplin Kurulu Eski Başkanı Birol Soylu, Gül’ü Buca Kuruçeşme’deki evinde ziyaret etti.

Ziyaretten dolayı duygulanan Gül’ün ameliyatın etkilerinden kurtulduğu gözlendi.

Moralinin yüksek olduğunu ziyarette dile getiren Gül’ün, partililerle birlikte alanda çalışma yapmayı özlediğini söylediği belirtildi.

SAĞLIĞI VE MORALİ İYİ

Ziyaretle ilgili konuşan Karabağ, “ Bektaş Gül partimize uzun yıllar çeşitli görevlerde hizmet etmiş bir partilimiz… Kendisini ziyaret ettik, özlediğimizi söyledik. Sağlık durumu ve morali iyiydi. Örgüte selamı var. Biz de partililerimizin selamını kendisine ilettik. Alanda partililerle birlikte çalışma yapmayı özlemiş. Kendisiyle sohbette partiyle ilgili tüm gelişmeleri yakından takip ettiğini gördük” dedi.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası