Ege Postası
Geri

Cemil Tugay, ilçe belediye başkanlarıyla bir araya geldi

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay ve CHP'li ilçe belediye başkanlarıyla bir koordinasyon toplantısı gerçekleştirdi. Bornova'da yapılan toplantıda İzmir için hayata geçirilecek projeler ele alındı.
Cemil Tugay, ilçe belediye başkanlarıyla bir araya geldi
Haberler / Yerel Politika
26 Haziran 2024 Çarşamba 11:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay ve CHP'li ilçe belediye başkanlarıyla dün Bornova'da bir araya geldi.

Her ay farklı bir ilçenin ev sahipliğinde gerçekleştirilen koordinasyon toplantısı bu ay Bornova Belediye Başkanı Ömer Ekşi'nin ev sahipliğinde Bornova Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleştirildi.

Toplantıya Başkan Tugay ve Ömer Eşki'nin yanı sıra 21 ilçe belediye başkanı katıldı.

Öte yandan Balçova Belediye Başkanı Onur Yiğit, Bayındır Belediye Başkanı Davut Sakarsu, Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan ve Ödemiş Belediye Başkanı Mustafa Turan mazaret bildirerek toplantıya katılmadıkları ifade edildi.

Başkan Tugay’ın öncülüğünde, ilçe belediye başkanları koordinasyon toplantısında İzmir'in acil çözüm bekleyen konuları ele alınırken, bazı ortak kararlar alındığı ve hayata geçirilecek projelerin de masaya yatırıldığı öğrenildi.

Toplantının ardından başkanlar toplu hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası