Ege Postası
Geri

Develililer iftar sofrasında bir araya geldi

Kayseri Develi Belediyesi'nin geleneksel olarak her yıl düzenlediği iftar programında 2 bin kişi birlikte oruçlarını açtı. AK Parti Kayseri milletvekillerinden İsmail Tamer ve Ahmet Öksüzkaya, Develi Kaymakamı Enver Ünlü, Yahyalı Kaymakamı...
Develililer iftar sofrasında bir araya geldi
Haberler / Genel
2 Ağustos 2013 Cuma 11:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kayseri Develi Belediyesi'nin geleneksel olarak her yıl düzenlediği iftar programında 2 bin kişi birlikte oruçlarını açtı.

AK Parti Kayseri milletvekillerinden İsmail Tamer ve Ahmet Öksüzkaya, Develi Kaymakamı Enver Ünlü, Yahyalı Kaymakamı Ziya Polat, İl Müftüsü Ali Maraşlıgil, prtokol ve çok sayıda vatandaşın katıldığı iftar programı Elbis Parkı'nda gerçekleşti.

İftar yemeğinin ardından Develi Müftüsü Cafer Kılınç tarafından yapılan dua sonrasında konuşan Belediye Başkanı Recep Özkan, “Ramazan ayının ruhuna uygun olarak her yıl düzenlenen iftar programı ilçede kaynaşmaya vesile oldu.” dedi.

Milletvekili İsmail Tamer, ilçe halkına, Bölgesel Devlet Hastanesi ve ilçe hastanesinin doktor konusundaki eksikliklerinin giderilmesi hususunda yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Ahmet Öksüzkaya da, Develi Belediyesi tarafından düzenlenen geleneksel iftar programının önemine dikkat çekerek, “Türkiye üzerinde oynanan oyunlar var. Birlik beraberliğimizi bozmak isteyenlere Allah fırsat verdirmesin. Dünyada ikiyüzlü siyaset var. Müslüman olmayanlara yönelik ufacık bir hadise olsa dünya ayağa kalkıyor, ama Müslüman coğrafyasında katliam yapılırken ölenler olurken kimsenin sesi çıkmıyor. Sadece Türkiye ve Başbakanımız dillendiriyor. Mısır'da ve Suriye’de akan kanın durdurulması için arkamızda Müslüman devletlerin durmasını istiyoruz. Dünyada süregelen mazlumların ezildiği sistemin eşitlik üzere dönüşmesini diliyorum.” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası