Ege Postası
Geri

Elazığ'da engelliler iftar sofrasında bir araya geldi

Elazığ Belediyesi tarafından engelli vatandaşlar ve aileleri için iftar programı gerçekleştirildi. Elazığ Belediyesi ve Kent Konseyi tarafından tertiplenen programa 7 dernek temsilcisi ve üyeleri, Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu,...
Elazığ'da engelliler iftar sofrasında bir araya geldi
Haberler / Genel
29 Temmuz 2013 Pazartesi 00:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Elazığ Belediyesi tarafından engelli vatandaşlar ve aileleri için iftar programı gerçekleştirildi.

Elazığ Belediyesi ve Kent Konseyi tarafından tertiplenen programa 7 dernek temsilcisi ve üyeleri, Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, Kent Konseyi Başkanı Haluk Çakır, Belediye Başkan Yardımcıları ve bazı birim müdürleriyle engelli vatandaşlar ve aileleri katıldı.

Elazığ'da özel bir restoranda tertiplenen programda, engelliler platformu çerçevesinde iftar yemeğine Elzerem, Al nokta körler derneği, Omur ilik felçliler derneği, Şizofren dayanışma ve yardımlaşma derneği, işitme engelliler derneği, Türkiye sakatlar derneği ve Türkiye omur ilik felçliler dernekleri Elazığ Şubesi yetkileri ve üyeleri katıldı.

Programla ilgili görüşlerini belirten Kent Konseyi Başkanı Haluk Çakır, "Bu güzel gece dolayısıyla katkılarını bizlerden esirgemeyen Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu’na minnettarız" dedi.

Down Sendromlular Derneği Elazığ Başkanı Fethi Ahmet Balın, "Bu iftar yemeği sayesinde tüm engelli vatandaşlarımız bir araya gelme fırsatı yakaladı ve engelli aileleri de çocuklarıyla yakınlarıyla ev haricinde bir mekanda toplu olarak iftar gerçekleştirme fırsatını buldu, son derece mutluyuz" diye konuştu.

Engelli vatandaşlar ile toplu iftar yemeğinde bir araya geldikleri için son derece mutlu olduğunu belirten Selmanoğlu, güzel bir akşam yaşadıklarını kaydederek, "Davete icabet eden tüm engelli ve engelli yakınlarına teşekkür ediyorum" dedi.


YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası