Ege Postası
Geri

En gözde karne hediyesi

İZMİR'de, okulların tatile girmesiyle birlikte, öğrenciler için en gözde karne hediyelerinden olan bisiklet satışları arttı.
En gözde karne hediyesi
Haberler / İzmir
19 Haziran 2015 Cuma 09:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Karnelerini alıp yaz tatiline çıkan öğrenciler, anne ve babalarıyla birlikte çarşıya çıkıp, soluğu bisiklet satıcılarında alıyor. Her bütçeye ve her yaşa hitap eden birbirinden farklı model ve renkteki bisikletlerin satışları da okulların kapanmasıyla birlikte arttı. Bisiklet satılan işyerlerinin yoğun olduğu bölgelerden olan Çankaya semtinde de 6 yaş grubu ve üstü çocuklar için bisiklet fiyatları modele göre 150 ile 400 TL arasında değişiyor. Yetişkinler için olan bisikletlerin fiyatları ise 1500 TL'ye kadar çıkıyor. Çocuklar, özellikle çizgi film karakterleriyle süslenmiş bisikletlere yoğun ilgi gösteriyor. Kızlar pembe renkleri tercih ederken, erkekler daha çok düz renk ve süper kahramanlarla süslü olanları beğeniyor. Satışları artan esnaf da memnun görünüyor. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası