Ege Postası
Geri

Enduro'ya Urla'da start

Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun düzenlediği Titus Feronia Motor ve Doğa Sporları Kulübü’nün organize ettiği ‘Türkiye Motosiklet Şampiyonası Enduro Yarışlarının 2016 yarış sezonu Urla’da verilen start ile açıldı.
Enduro'ya Urla'da start
Haberler / İzmir
5 Mart 2016 Cumartesi 17:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Geçtiğimiz yıl Otizm adına düzenlenen Enduro Yarışları, bu yıl Türk Kızılayı adına yapılacak. Düzenlenecek yarışının startı ise Urla Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek ve Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar tarafından verildi.

Startın verilmesinin ardından ise sporcular konvoylar halinde yarışların düzenleneceği parkura doğru yol aldılar.

Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar: “Kızılayımız iyi günümüzde, kötü günümüzde her zaman yanımızda. Urla’da Kızılay Başkanımızla birlikte birçok çalışmalar yapıyoruz. Startı da hep beraber vereceğiz. Yarışların güzel ve keyifli geçmesini diliyorum” ifadelerini kullandı.
Spora ev sahipliği yapmaktan memnun olduğunu dile getiren Urla Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, nice organizasyonlarda buluşmayı dileyerek, yarışa katılan bütün sporculara başarılar diledi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası