Ege Postası
Geri

Erkan Akar’ın Çiğli Gençlik Kolları ile ilgili iddiasına Burak Kotan’dan jet yanıt: Gençlik kolları arbedeyi önlemeye çalışıyordu

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Örgütü, bugün 38. Olağan İl Kongresini gerçekleştirmek üzere bir araya geldi. Blok Liste önergesinin divana gelmesi ile bir anda salonda arbede çıktı.
Erkan Akar’ın Çiğli Gençlik Kolları ile ilgili iddiasına Burak Kotan’dan jet yanıt: Gençlik kolları arbedeyi önlemeye çalışıyordu
Haberler / Yerel Politika
16 Eylül 2023 Cumartesi 15:34
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Yaşanan arbede sonrasında bir gazeteye açıklama yapan Çiğli İlçe Başkanı Erkan Akar ise CHP Çiğli İlçe Gençlik Kolları Başkanı Okan Er’in arbedeye sebebiyet verdiğini ileri sürdü.

Bu açıklamanın ardından CHP İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Kotan da bunun söz konusu olmadığını kaydetti.   

KOTAN: “ÇİĞLİ İLÇE GENÇLİK KOLLARI OLAYI DURDURMAK İÇİN ORADAYDI”

CHP İzmir İl Kongresinde çıkan arbede sonucu Çiğli İlçe Başkanı Erkan Akar'ın "Arbedeyi başlatan Çiğli Gençlik Kolları" açıklamasına Gençlik Kolları Başkanı Burak Kotan'dan açıklama geldi.

Kotan "Çiğli Gençlik Kolları arbede gerçekleşirken o alandaydı ancak, duruma müdahale etmek ve kavga edenleri ayırmak için hamle yapıyorlardı. Bu çekilen videolarda da açık bir şekilde gözükmektedir. Olayı durdurmaya çalışan taraflardı" diye konuştu.

NE OLMUŞTU?

Akar açıklamasında; "Maalesef bizim bölgemizden de arkadaşlarımız var, biz de gerekli incelemeyi yapacağız. Evet, gençlik kolları başkanımız da oradaydı. Gençlik kolları başkanımızı gördüm orda. Disiplin sürecini işleteceğiz” ifadelerini kullanmıştı.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası