Ege Postası
Geri

Evsen'in davası ertelendi

CHP İzmir İl Gençlik Kolları’nın 17- 25 Aralık yolsuzluk operasyonlarına takipsizlik verilmesine tepki göstermek için gerçekleştirdikleri eylemde Erdoğan aleyhine atılan slogan nedeniyle görülen dava Kasım 2015 tarihine ertelendi.
Evsen'in davası ertelendi
Haberler / Yerel Politika
10 Temmuz 2015 Cuma 11:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İzmir İl Gençlik Kolları’nın 17- 25 Aralık yolsuzluk operasyonları için verilen takipsizlik kararına tepki için gerçekleştirdikleri eylemde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan aleyhinde atılan sloganlar nedeniyle, Hapis Cezası istemiyle yargılanan CHP İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Evsen ve İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Gizem Hamarat’ın bugün Karşıyaka Adliyesinde gerçekleşen duruşması, 24 Kasım 2015’e ertelendi.



Davaya destek vermek için, CHP Milletvekili Aday Adayları Nilay Kökkılınç ve Onur Utkan İlçi, Karşıyaka İlçe  Başkanı Mustafa Özuslu, Çiğli İlçe Başkanı Utku Gümrükçü, Eski Gençlik Kolları Başkanı Sinan Sarıküse, Gaziemir Gençlik Kolları Başkanı Semih Kalfa ve çok sayıda partili ve vatandaşta katıldı. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası