Ege Postası
Geri

Fenerbahçe'de yeni sezon hazırlıkları sürüyor

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarını sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı günün ilk antrenmanıyla sürdürdü.Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde saat 10.30’da koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda, 3 gruba...
Fenerbahçe'de yeni sezon hazırlıkları sürüyor
Haberler / Spor
23 Temmuz 2013 Salı 13:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarını sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı günün ilk antrenmanıyla sürdürdü.

Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde saat 10.30’da koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda, 3 gruba ayrılan sarı - lacivertli oyuncular 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Ardından yine 3’er gruplar halinde dönüşümlü olarak dar alanda hücum defans organizasyonları yapan futbolcular, bireysel çalışmalarla antrenmanı tamamladılar.

Öte yandan Fenerbahçe A2 Takımı'ndan 7 oyuncu; Murat Rüzgar, Metincan Cici, Ömür Günaydın, İbrahim Serdar Aydın, Tolga Tekin, Fatih Somuncu ve Uygar Mert Zeybek de antrenmanda yer aldı.

Gökhan Gönül ile Egemen Korkmaz, tedavi ve çalışmalarını özel program dahilinde sürdürürken, kalecilerden Erten Ersu ise antrenmanın ilk bölümünde kalecilerle birlikte, antrenmanın geri kalan bölümünü ise takımdan ayrı yaptığı çalışmalarla tamamladı. U19 Milli Takımı’nda bulunan Recep Niyaz ve Salih Uçan ise antrenmanda yer almadı.

Fenerbahçe, hazırlıklarını saat 18.30'da basına kapalı yapacağı günün ikinci antrenmanıyla sürdürecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası