Ege Postası
Geri

Fevzi Elmas, Orduspor’dan ayrıldı

Spor Toto Süper Lig'e veda eden Orduspor'da futbolcuların da takımdan ayrılmaları devam ediyor. Orduspor'da 4 yıl boyunca görev yapan kaleci Fevzi Elmas ile yollar ayrıldı. Orduspor'un Süper Lig'e çıkmasında büyük emeği olan Fevzi Elmas,...
Fevzi Elmas, Orduspor’dan ayrıldı
Haberler / Spor
30 Mayıs 2013 Perşembe 10:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Spor Toto Süper Lig'e veda eden Orduspor'da futbolcuların da takımdan ayrılmaları devam ediyor. Orduspor'da 4 yıl boyunca görev yapan kaleci Fevzi Elmas ile yollar ayrıldı.

Orduspor'un Süper Lig'e çıkmasında büyük emeği olan Fevzi Elmas, 2 yıllık Süper Lig'in ardından takımın yeniden PTT 1. Lig'e düşmesinin ardından takımdan ayrılma kararı aldı. Yönetim ile karşılıklı olarak anlaşarak ayrılan Fevzi Elmas daha öncede Galatasaray, Antalyaspor ve Sakaryaspor'da şampiyonluk yaşamıştı.

Orduspor'da çok mutlu günleri olduğunu ve güzel anılarla ayrıldığını söyleyen Fevzi Elmas, "Bu güne kadar Orduspor'da en iyi şekilde görev yapmak için gayret ettim. Ordu'yu kendi memleketim gibi gördüm ve çalıştım. Ayrılmamın ardından bazı takımlardan teklif geldi. Biraz dinlendikten sonra teklifleri değerlendireceğim." dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası