Ege Postası
Geri

Geleceğin kuaförleri Bayraklı’da yetişiyor!

Bayraklı Belediyesi’nin açtığı kuaförlük kursuna kadınlar yoğun ilgi gösteriyor. Kadınlar ücretsiz bu kurs sayesinde hem boş vakitlerini değerlendiriyor hem de meslek ediniyor.
Geleceğin kuaförleri Bayraklı’da yetişiyor!
Haberler / Yerel Yönetimler
30 Nisan 2015 Perşembe 09:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Bayraklı Onur Mahallesi Semt Merkezi, Atatürk Açık Hava Tiyatrosu ve İhsan Alyanak Kültür Merkezi’nde açılan kuaförlük kursuna katılan kadınlar, uygulamalı eğitim ile meslek ediniyor.

UYGULAMALI EĞİTİM

Kurs merkezlerinde yaklaşık 6 ay süren eğitimler, usta öğreticiler eşliğinde saç ve cilt analizi, müşteri karşılama uğurlama, hijyen, saç bakım kozmetikleri, saç kesimi ve boyama, fön, maşa, saç örme, topuz, perma, röfle, makyaj ve gelin başı yapma gibi çeşitli eğitimleri uygulamalı olarak alıyor.



YÜZLERCE KADIN KURSLARI TAMAMLADI

Bayraklı Belediyesinin ücretsiz kuaförlük hizmetinden bugüne kadar yüzlerce kadın eğitimlerini başarı ile bitirerek belge almaya hak kazandı. Kurs sonunda belgelerini alan kadınlar iş imkanı bularak aile ekonomilerine katkı sağlarken aynı zamanda eğitimlerine devam ederek kendi işyerlerini açıyor.

KURSLARIMIZA HERKESİ BEKLİYORUZ

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, kadınların ekonomik özgürlüklerini elde etmeleri için meslek edindirme kursları açtıklarını belirterek, “Kadınlarımız bu düzenlediğimiz kurslara katılarak meslek ediniyorlar. Kuaförlük kursumuz bunlardan bir tanesi. Burada eğitim alan kadınlarımız hem iş bulabiliyor hem de kendi iş yerlerini açabiliyorlar. Kurslarımız sürüyor. Herkesi bekliyoruz” dedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası