Ege Postası
Geri

Güneş Çiğli için ‘Bende varım’ dedi

Adaylık yarışlarının hız kazandığı ilçelerden biri olan Çiğli’de CHP Çiğli Eski İlçe Başkanlarından Ayhan Güneş, dosyasını teslim ederek aday adaylığını açıkladı.
Güneş Çiğli için ‘Bende varım’ dedi
Haberler / Yerel Politika
28 Ağustos 2013 Çarşamba 16:44
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 İZMİR - CHP bünyesinde 24 yıllık aktif siyaset yaşamı süresinde birçok görevde bulunduğunu ve Çiğli’de yaşayan biri olarak Çiğli’nin sorunlarını iyi bildiğini belirten CHP Çiğli eski ilçe başkanı Ayhan Güneş, “Çiğli, İzmir’in kuzey aksının parlayan yıldızı olması gerekmekte iken aksine sahipsiz kalmış, geride bırakılmış, adeta kendi kaderine terkedilmiş, İzmir’in arka bahçesi konumunda kalmış halen köy görüntüsünden kurtulamamıştır. Bunun en büyük sebebi bugüne kadar Çiğli’yi yöneten Çiğli adına karar veren kadroların Çiğli’nin kendi iç dinamiklerinden yetişmemiş olmasıdır. Çiğli’nin sorunlarını biliyor ve sorunlarına vakıfız. Bu sorunları ekip anlayışı içerisinde Çiğli halkıyla birlikte üretken projelerle çözeceğiz” dedi. Çiğli’nin en büyük sorunlarının trafik ve çöp sorunu olduğunu da sözlerine ekleyen Eski Başkan Ayhan Güneş, “Çiğli’yi Çiğli Halkı ile birlikte yönetmeye talibiz. Ben ve ekip arkadaşlarım daha iyi projelerle, daha iyisini yapmak adına bu yolda varız diyorum. Tüm belediye başkan aday adayı ve belediye meclis üyesi aday adayı arkadaşlarıma başarılar diliyorum” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası