Ege Postası
Geri

Güney Kore'de eski liderin ölüm yıl dönümüne golf gölgesi

Güney Kore'de intahar ederek hayatını kaybeden eski Devlet Başkanı Noh Moo-hyun'un ölüm yıl dönümünde golf oynadığı gerekçesi ile eski Devlet Başkanı Lee Myung-bak eleştirilerin odak noktası oldu.Güney Kore'nin eski liderlerinden Noh'un...
Güney Kore'de eski liderin ölüm yıl dönümüne golf gölgesi
Haberler / Dünya
25 Mayıs 2013 Cumartesi 15:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Güney Kore'de intahar ederek hayatını kaybeden eski Devlet Başkanı Noh Moo-hyun'un ölüm yıl dönümünde golf oynadığı gerekçesi ile eski Devlet Başkanı Lee Myung-bak eleştirilerin odak noktası oldu.

Güney Kore'nin eski liderlerinden Noh'un ölüm yıl dönümde ülke genelinde anma törenleri düzenlendi. Eski Devlet Başkanı Noh Moo-hyun, bir çok kişi tarafından tütsü ve saygı duruşuyla anıldı. Noh'un 4. ölüm yıl dönümünde farklı bir tartışma, gündemde anma törenlerinin yerini aldı.

Ana muhalefet Demokrat Partisi milletvekili Kim Hyun, Twitter hesabından bir önceki Devlet Başkanı Lee Myung-bak'ı, Noh'un ölüm yıl dönümünde golf oynadığı gerekçesi ile ağır şekilde eleştirdi. Kim'den sonra eleştirilere aynı partiden Choi Min-hee de katıldı. Choi, "Halktan yana olmak Noh'un ölüm yıl dönünde Koje Adası'nda golf oynamak mıdır'" ifadelerini kullandı.

Eski Devlet Başkanı Lee, halen golf iddialarına karşılık vermezken, eleştirilerin büyümesinden endişe ediliyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası