Ege Postası
Geri

Güney Kore’den Kuzey Kore’ye: Önemli olan samimiyet

Kuzey Kore’nin ABD ile görüşme teklifine ilişkin açıklama yapan Güney Kore Birleştirme Bakanlığı Sözcüsü, “Önemli olan samimiyet.” diye konuştu.Kuzey Kore Milli Güvenlik Konseyi’nin ABD ile görüşme teklifinin yankıları gelmeye...
Güney Kore’den Kuzey Kore’ye: Önemli olan samimiyet
Haberler / Dünya
17 Haziran 2013 Pazartesi 11:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kuzey Kore’nin ABD ile görüşme teklifine ilişkin açıklama yapan Güney Kore Birleştirme Bakanlığı Sözcüsü, “Önemli olan samimiyet.” diye konuştu.

Kuzey Kore Milli Güvenlik Konseyi’nin ABD ile görüşme teklifinin yankıları gelmeye devam ediyor. Basına açıklamada bulunan Güney Kore Birleştirme Bakanlığı Sözcüsü Kim Hyung-seok, Kuzey Kore’nin bu teklifine ilişkin hükümetin resmi görüşünü dile getirdi. “ABD’nin 19 Eylül kararları çerçevesinde nükleer silahlardan arınma gibi konularda gösteridiği hassasiyeti devam ettirmesini dileriz.” ifadelerini kullanan sözcü Kim, “Teklife ilişkin ABD ile aynı görüşü paylaşıyoruz.” diye konuştu.

Beyaz Saray Sözcüsü Caitlin Hayden, Kuzey Kore’nin bu görüşme teklifine karşın, “Güzel laflardan öte atılacak samimi laflara bakacağız.” ifadesini kullanmıştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası