Ege Postası
Geri

Halil Arda imza toplamaya çıktı: AK Partili Atmaca'dan 'sade vatandaş' vurgusu

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, GDZ Elektrik’in bozduğu yollar yapması için imza kampanyası başlattı. Kampanyaya tepki gösteren AK Parti Meclis Üyesi Uğur İnan Atmaca, “Aday olma umudunu kaybeden Halil Arda, şimdiden sade vatandaş gibi imza toplamaya çıkmış. Oldu olacak CİMER’e de yazsaydın bari” dedi.
Halil Arda imza toplamaya çıktı: AK Partili Atmaca'dan 'sade vatandaş' vurgusu
Haberler / Yerel Politika
10 Ekim 2023 Salı 12:51
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, Sarnıç bölgesinde GDZ Elektrik tarafından elektrik kablolarının yer altına alınması sonucu yoların bozulduğuna dikkat çekti.

GDZ ELEKTİRK’E ÇAĞRI

Yolların yenilenmesi için imza kampanyası başlatan Halil Arda, “Yaklaşık 5 ay önce başlayan çalışmaların ardından yollarımzıın büyük bir kısmı yenilenmedi. Yenilenen yollar ise işin ehli olmayan kişiler tarafından kot kuralları gözetilmeksizin kilit parke ile kaplanması sebebiyle kullanılamaz durumda. Yazın bozuk yollardan kalkan tozla sınanan vatandaşlarımız kış öncesi de su baskını tehlikesiyle karşı karşıya. Buradan bir kez daha GDZ Elektrik’e çağrı yapıyoruz. Bozduğunuz yollarımızı yapın” ifadelerine yer verdi.

“CİMER’E DE YAZSAYDIN”

Arda’nın sosyal medya paylaşımına tepki gösteren AK Parti Meclis Üyesi Uğur İnan Atmaca, “Aday olma umudunu kaybeden Halil Arda, şimdiden sadec vatandaş gibi imza toplamaya çıkmış. Oldu olacak CİMER’e de yazsaydın bari” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası