Ege Postası
Geri

Hayalimdeki Buca projesi

Buca Belediye Başkanlığı için aday adayı olan Levent Piriştina kent yönetiminde ortak akıl ile birlikte yönetim anlayışı için özel bir projeyi hayata geçirdi. Piriştina, Bucalıların fikir ve önerilerini ‘[email protected]’a yazarak kendilerine yol göstermesini istedi
Hayalimdeki Buca projesi
Haberler / Yerel Politika
8 Ekim 2013 Salı 12:51
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR -  İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin efsane Başkanı Ahmet Piriştina’nın Buca Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan oğlu Levent Piriştina, kent yönetiminde ‘ortak akıl ve birlikte yönetim felsefesini’ uygulamak için özel bir projeyi hayata geçiriyor. Buca’da yaşayan her yaştan ve her kesimden insanın sesine kulak vermek istediğini dile getiren Levent Piriştina, ‘[email protected]’ adı altında özel bir link oluşturdu. Bucalıların her türlü proje önerisi, fikir ve eleştirilerini bu linke yazmalarını isteyen Piriştina, geleceğin kentini yaratmak için güçlü bir sinerjiye ihtiyaç olduğunu söyledi.
SMS ve sosyal medyadan duyurusu yapılan çalışmaya büyük önem verdiğinin altını çizen Piriştina, “Bu kentte yaşayan herkesin sesine kulak vermek istiyoruz. Esnafından öğrencisine, taksicisinden ev hanımına, işçisinden memuruna herkesin yaşadığı kentin geleceğine ilişkin söz hakkı olduğunu düşünüyorum. Gezi Parkı olayları yerel yönetimlerin bu konuda ne kadar duyarlı olması gerektiğini gösterdi” diye konuştu. Gelen her türlü fikir, öneri ve eleştiriye ekibiyle birlikte dikkate alacağını kaydeden Piriştina, bu çalışmanın Buca için hazırlamaya devam ettikleri projelere büyük katkı sunacağını da sözlerine ekledi.
Projenin sosyal medya üzerinden duyurulmaya başlandığı ilk gün yüzlerce mail aldıklarını da anlatan Piriştina, sözlerini şöyle sürdürdü. “Çalışmalarımız sırasında gün içinde her yaştan ve her kesimden insanla biraraya geliyorum. Halkımız kent yönetimine daha fazla katılmak istiyor. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile genel merkezimiz de bu konuya çok fazla önem veriyor. Seçildiğim takdirde Bucalılarla el ele vererek, hep birlikte geleceğin Bucasını yaratacağız.”
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası