Ege Postası
Geri

MHP İzmir’den AKP’li Sait’e Sert Çıkış

Balkan ve Rumeli Derneklerini Platformu ile AKP Milletvekili Rıfat Sait’in tartışmasına MHP de katıldı.
MHP İzmir’den AKP’li Sait’e Sert Çıkış
Haberler / Yerel Politika
8 Ekim 2013 Salı 12:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- MHP İzmir İl Sekreteri Ali Peynirci “Göçmenleri arka bahçe gibi gören her türlü zihniyeti kınıyorum. Sadece Balkan göçmenleri değil İzmir’deki birçok kurum ve kuruluş kendisine rol biçilmesinden sıkıldı. Bu yaklaşım tarzı, modası geçmiş bir siyaset anlayışıdır” diye konuştu.

Peynirci sözlerini şöyle sürdürdü; “Kendisini İzmir’deki Balkan göçmenlerinin hamisi gibi gören AKP Milletvekili Rıfat Sait, siyasi varyasyonları ve siyasi yönetmenliği bırakmalıdır. Balkan göçmenlerini her zaman siyasi polemik konusu ve siyasi rant alanı olarak gören bu zihniyet haddini aşmaktadır.”

Hiçbir Balkan derneğinin ihanet projelerine destek vermeyeceğine inandıklarını ifade eden Peynirci, “Yaptıkları artık tahammül sınırlarımızı aşmaya başladı. Bizim ihanet süreci olarak gördüğümüz, çözülme sürecine de Balkan göçmenlerini alet etmek istemesi bile kendisinin Balkan göçmenlerinden ne kadar uzak olduğunun göstergesidir. Ben ve birçok arkadaşımız Balkan göçmeni olduğumuz halde derneklerimizi arka bahçe olarak hiç görmedik, göremeyiz de. Siyaseten derneklerimizin nasıl davranacaklarına karışamayız fakat şunu adımız gibi biliyoruz ki hiçbir Balkan göçmeni yaşadığımız bu tehlikeli süreçte bölünme ve ihanet projelerine destek vermeyecektir” şeklinde konuştu.



YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası