Ege Postası
Geri

Hayrunnisa Gül, yeni yasama yılı açılışına katıldı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün eşi Hayrunnisa Gül, ilk kez Cumhurbaşkanı eşi olarak Meclis Genel Kurulu’nda düzenlenen açılış törenine katıldı. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, TBMM’nin 24. Dönem 4. Yasama yılı dolayısı ile düzenlenen...
Hayrunnisa Gül, yeni yasama yılı açılışına katıldı
Haberler / Güncel
1 Ekim 2013 Salı 15:44
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün eşi Hayrunnisa Gül, ilk kez Cumhurbaşkanı eşi olarak Meclis Genel Kurulu’nda düzenlenen açılış törenine katıldı.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, TBMM’nin 24. Dönem 4. Yasama yılı dolayısı ile düzenlenen açılış töreninde Genel Kurul’da milletvekillerine hitap ediyor. Meclis Başkanı Cemil Çiçek’in Gül’ü davet etmesi üzerine, Gül’ün eşi Hayrunnisa Gül de Cumhurbaşkanlığı locasında yerini aldı. Hayrunnisa Gül'ün, siyah renkli etek ve ceket ile yeşil renk eşarp taktığı görüldü.

30 Ağustos Zafer Bayramı Resepsiyonu ilk kez bu yıl Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve eşi Hayrunnisa Gül’ün ev sahipliğinde Çankaya Köşkü’nde yapılmıştı. Ayrıca geçen yıl 29 Ekim’de Hipodrum’da düzenlenen resmi geçit törenine de Cumhurbaşkanı Gül ilk kez eşi Hayrunnisa Gül ile birlikte katılmıştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası