Ege Postası
Geri

Hilvan Kaymakamlığı'ndan 750 aileye Ramazan paketi

Hilvan Kaymakamlığı, 750 aileye Ramazan paketi dağıttı. Başta gıda olmak üzere temel ihtiyaçların içerisinde bulunduğu yardım paketi Hilvan Kaymakamı Uğur Sezer tarafından ailelere teslim edildi.    Şanlıurfa’nın...
Hilvan Kaymakamlığı'ndan 750 aileye Ramazan paketi
Haberler / Genel
26 Temmuz 2013 Cuma 14:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Hilvan Kaymakamlığı, 750 aileye Ramazan paketi dağıttı. Başta gıda olmak üzere temel ihtiyaçların içerisinde bulunduğu yardım paketi Hilvan Kaymakamı Uğur Sezer tarafından ailelere teslim edildi.

    Şanlıurfa’nın Hilvan ilçesinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı'nca 750 aileye gıda paketi verildi. Yardım paketi dağıtımına Hilvan Kaymakamı Uğur Sezer de eşlik etti. Paketleri ailelere takdim eden Sezer, böylece vatandaşla bire bir sohbet etme fırsatı da buldu. Ziyaret ettiği hanelerde yaşlı, kimsesiz ve muhtaç vatandaşların sorunlarını dinleyen Kaymakam Sezer, vatandaşın sorunları ile ilgili çözüm üretti.

    Ziyaret ettiği hanelerde herkes ile tek tek sohbet ortamında yardımların dağıtımda bulunan Kaymakam Sezer, devlet olarak her zaman vatandaşın yanında olduklarını ve sorunlarını yerel imkanlar ölçüsünde zaman kaybetmeden çözmeye çalıştıklarını belirtti. Sezer, devlet kapısının her zaman vatandaşa açık olduğunu kaydederek sorunu olan vatandaşların ilgili yerlere çekinmeden başvurmalarını istedi.

    Yardım dağıtımı ve ziyaretlere Kaymakam Uğur Sezer, İlçe Emniyet Müdürü Serhat Demir ve Vakıf Müdürü ile vakıf personeli katıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası