Ege Postası
Geri

Hülya Avşar ve Sinan Özen Başkent'te konser verdi

Uluslararası Büyük Ankara Alışveriş Festivali’nin sondan bir önceki konserinde Hülya Avşar ile Sinan Özen sahne aldı. Atatürk Kültür Merkezi (AKM) alanını dolduran binlerce Başkentli ünlü sanatçıların şarkıları ile eğlendi.     Sahneye...
Hülya Avşar ve Sinan Özen Başkent'te konser verdi
Haberler / Kültür - Sanat
7 Temmuz 2013 Pazar 15:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Uluslararası Büyük Ankara Alışveriş Festivali’nin sondan bir önceki konserinde Hülya Avşar ile Sinan Özen sahne aldı. Atatürk Kültür Merkezi (AKM) alanını dolduran binlerce Başkentli ünlü sanatçıların şarkıları ile eğlendi.

    Sahneye ilk çıkan Sinan Özen konserine 'Yıkılır İstanbul' şarkısı ile başladı. Özen’in hareketli parçalarına izleyiciler de söz ve alkışlarla eşlik etti. Hayranlarına "Harikasınız. Ankara benim için çok özel. Her zaman çok özel ve değerli. Ankara’yı çok seviyorum, sizleri çok seviyorum.” diye seslenen Özen, 'Aşk' adlı duygusal şarkısını da seslendirdi.

    AVŞAR UNUTULMAZ ŞARKILAR SÖYLEDİ

    Daha sonra sahneye çıkan Hülya Avşar sevilen şarkılarının yanı sıra 'Sevmekten Kim Usanır', 'Kıskanırım seni ben' gibi sevilen şarkılar ile izleyenleri coşturdu. Avşar, "Başımın üzerinde yeriniz var. Bu kalabalık, bu güzellik insanın içini kıpır kıpır ediyor. Sevgili Ankaralılar, benim büyüdüğüm yer Ankara. Sayenizde Ankara’ya geldim. Ne iyi oldu. Hoş geldiniz sizler de. Sağlık, sıhhat, mutluluk hayırlı Ramazanlar şimdiden.” diye alanı dolduran kalabalığa seslendi.

    Konserine 'İntizar', 'Severek ayrılalım', 'Kendim ettim kendim buldum' gibi şarkılarla devam eden Avşar, 'Sensiz kaldım' adlı şarkısıyla duygusal anlar yaşattı. Avşar konserini 'Batsın bu dünya', 'Sen benim canım', 'Aradın mı' gibi şarkılarıyla sonlandırdı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası