Ege Postası
Geri

İNSİAD üyesi mobilyacılar iftarda buluştu

İnegöl Sanayici ve İşadamları Derneği (İNSİAD), üyesi mobilyacılar iftarda buluştu. İNSİAD, iftar programlarının 5.'sini Angelecoma da mobilya komitesi üyelerine yönelik gerçekleştirdi.     ”Mübarek Ramazan ayında...
İNSİAD üyesi mobilyacılar iftarda buluştu
Haberler / Genel
30 Temmuz 2013 Salı 12:16
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İnegöl Sanayici ve İşadamları Derneği (İNSİAD), üyesi mobilyacılar iftarda buluştu. İNSİAD, iftar programlarının 5.'sini Angelecoma da mobilya komitesi üyelerine yönelik gerçekleştirdi.

    ”Mübarek Ramazan ayında mobilya grubu üyelerimizle birlikte olmaktan dolayı mutlu olduğumu belirtmek istiyorum” diyen İNSİAD Mobilya komitesi Başkanı Hamza Yalçın Kötek, ”Mobilya sektörü Türkiye’nin ve İnegöl'ün lokomotif sektörlerinden birisi olarak her zaman yükseliş göstermektedir. Çünkü diğer sektörlerde zaman zaman inişli çıkışlı dönemler olmuştur ama mobilya sektörü ekonomik anlamda daima hareketli ve güçlü olmuştur. Dolayısıyla İNSİAD olarak sektörümüzün ufkunu açmak için toplantılar düzenleyerek iş sahamızı genişletmeyi amaçlıyoruz bu anlamda sık sık bir araya gelerek istişare toplantıları yapıyoruz.” dedi.

    İNSİAD olarak tüm komite üyelerimizle ayrı ayrı iftar programı düzenlediklerini söyleyen İNSİAD Mobilya Komitesi Başkanı Hamza Yalçın Kötek, “İNSİAD olarak üyesi olduğumuz Çatı kuruluşumuz TUSKON 81 ilde faaliyet göstermekte olup 212 Dernek ve 7 federasyonla bu gün Türkiye’nin en yaygın sivil toplum örgütü olarak 55 bin üyeyi temsil eden 120 bin firmanın bulunduğu TUSKON’da Türkiye’nin ilk 500 firmasından 110’u bulunmaktadır. TUSKON’nun yurtdışı çalışmaları çok güzel ve verimli geçiyor. Neredeyse her gün yurtdışından işadamları ülkemize geliyor ve yurtdışına gidiyor, TUSKON’nun bu hizmet rüzgarından İNSİAD olarak da faydalanmaya çalışıyoruz. İnegöl’ün ekonomik değerlerinden biri olan Mobilyanın dış pazara açılması anlamında faydalı bulduğumuz Cezayir, Mısır ve diğer bazı ülkelerde gerçekleştirdiğimiz Mobilya İş Forumlarının önemli olduğunu düşünüyoruz. Dolayısıyla Bu tür yurt dışı iş gezileriyle ilgili çalışmalarımız artarak devam edecektir. Dış pazar bulmaya yönelik yurtdışı iş gezilerine mobilyacı üyelerimizin katılarak istifade etmelerini diliyoruz.” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası