Ege Postası
Geri

Kadir Topbaş: Hafriyat alanındaki sıkıntı giderildi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, kamyoncuların eylemlerine neden olan hafriyat döküm sahasıyla ilgili sıkıntının aşıldığını söyledi. Topbaş, "Orman ve Su İşleri Bakanımız sayın Veysel Eroğlu ile görüştük...
Kadir Topbaş: Hafriyat alanındaki sıkıntı giderildi
Haberler / Güncel
19 Eylül 2013 Perşembe 18:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, kamyoncuların eylemlerine neden olan hafriyat döküm sahasıyla ilgili sıkıntının aşıldığını söyledi. Topbaş, "Orman ve Su İşleri Bakanımız sayın Veysel Eroğlu ile görüştük ve gereken adımlar atıldı. Anadolu yakasında hafriyat döküm sahası sıkıntısı yaşanmayacak. Hafriyat taşımacılığı yapanlardan anlayış rica ediyorum.” dedi.

Beykoz’a yapılan yatırımların tanıtımı ile temel atma ve açılış törenine İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, AK Parti Milletvekili İsmet Uçmaz, AK Parti Milletvekili Osman Poyraz, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Beykoz Kaymakamı Süleyman Erdoğan, AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Adem Sefer ve çok sayıda davetli katıldı.

Törende konuşan Topbaş, Taksim'de trafiğin yer altına alınmasına değindi. Taksim alt geçidinden en yoğun akşam saatlerinde bir saatte 8 bin araç geçemezken şimdi yarım saatte 8 bin araç rahatlıkla geçtiğini belirten Topbaş, “Yeni alanlar ilave edilmek suretiyle 100 bin metre kareye çıktı. bir tarafta gezi parkı bir tarafta taksim meydanı maalesef gecikmelerden dolayı bitmediği için o bölgeye gidenler altta trafiğin gidişini görünce üstü niye böyle diye sorgulamaya başladılar tabi bizim projemiz daha devam ediyor. Üzerine zemin kaplamaları, kent mobilyaları ağaçlandırmalar yapmak suretiyle Taksim’i Taksim’e yakışır biçimde istanbul’un arzu ettiği hale getireceğiz.” diye konuştu.

Kamyoncuların yaptığı yol kapatma eylemine de değinen Topbaş, Anadolu yakasındaki döküm alanının yeterli olmaması sebebiyle Orman ve Su İşleri Bakanlığı’ndan alınan tahsislerle yeni döküm alanları oluşturulabileceğini söyledi.Topbaş, şöyle devam etti: “Hafriyat döküm alanıyla ilgili sıkıntı giderildi. Orman ve Su İşleri Bakanımız sayın Veysel Eroğlu ile görüştük ve gereken adımlar atıldı. Anadolu yakasında hafriyat döküm sahası sıkıntısı yaşanmayacak. Hafriyat taşımacılığı yapanlardan anlayış rica ediyorum.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası